Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden jel arra utal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden jel arra utal, hogy megcsal a párom. Hogyan tudnám bebizonyítani?

Figyelt kérdés

Az hogy ha rákérdezek, nem jó, mert letagadja. (Ismerem már...) De ez, hogy kétségek közt vagyok borzasztóan felőröl. Már sajnos hosszú ideje völgyben van a kapcsolatunk, meg is beszéltük a dolgokat, de most összeraktam a képet és nem tudom, hogy hogy tudnám ezt kideríteni, hogy most mi van...

Tippek, praktikák? (anyázást, beszólást nem kérek, köszönöm)

L25

2014. jún. 2. 10:36
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Ha már hosszabb ideje rossz a kapcsolatotok, akkor nem mindegy, hogy megcsal-e? Te csak szakítóindokot keresel, hát szakíts, külön indok nélkül.
2014. jún. 2. 10:39
 2/31 anonim ***** válasza:
De minek kell bizonyítani? Ha elégedetlen vagy a kapcsolatotokkal, ő viszont nem így érzi, akkor nincs közös jövőtök, jobb ha minél hamarabb szakítotok.
2014. jún. 2. 10:39
 3/31 A kérdező kommentje:

Már bocsánat, nem keresek szakító indokot. Én szeretem a párom s pont emiatt akartam pár hete hogy megbeszéljük a dolgot, mi a gáz. Azért egy 8 éves kapcsolatban sztem nem úgy megy, h valaki "szakító indokot" keres...Ha nem érdekelne a kapcsolatom akkor már szakítottam volna.

Csak rohadtul rühellem, hogy ha hülyének néznek és ezért szeretnék rájönni, hogy most mi van...

2014. jún. 2. 10:43
 4/31 Golan Trevize ***** válasza:
Kérd meg, hogy átnézhesd a telefonját.
2014. jún. 2. 10:47
 5/31 anonim ***** válasza:

8 éve vagytok kapcsolatban, és nem tudjátok ezt megbeszélni?

Figyelj, ha neked jó ez, maradj ebben... szerintem pedig most vagytok fiatalok, és gondolom nem akarod a következő 8 évet is nyomozgatással meg bizonytalansággal tölteni. És ha kiderül, hogy megcsalt? És eddig tagadott? Nem lesz ebből ígyis-úgyis szakítás?

Amúgy milyen jelek utalnak rá?

2014. jún. 2. 10:50
 6/31 anonim ***** válasza:
amit leírtál, elég a szakításhoz.
2014. jún. 2. 11:04
 7/31 anonim ***** válasza:
Milyen jelekből szűrted le azt, hogy szerinted van valakije/megcsal?
2014. jún. 2. 11:12
 8/31 A kérdező kommentje:

Ha bevallaná, nem biztos hogy szakítanék...vagy is őszintén bevallva nem tudom, mert ilyen cipőben még nem jártam...

Jelek:

-teljesen eltávolodtunk egymástól (minden téren),

-állítólag sok plusz melója volt az elmúlt hónapokban (mindig későn ért haza) de pénze sosincs...(Ki dolgozik ingyen?) Az utóbbi úgy derült ki, mármint h nincs pénze, h tőlem kért kölcsön többször is...SOHA nem volt még ilyen az évek alatt...Nem keres rosszul a sima melóhelyén sem, de persze annak a java elmegy a hitelekre...de a plusz melóiból mindig jól megszedi magát...A lényeg: mivel most sok volt a plusz meló, nem kéne tőlem kölcsön kérnie! Azaz, abban az időszakban szerintem ő nem dolgozni járt...

2014. jún. 2. 11:37
 9/31 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy mire kell a pénz, ennyi. Ha nem csak sejtések állnak mögötte, valamivel meg kell tudnia indokolni. Pl. banki kivonat, számlák.
2014. jún. 2. 11:43
 10/31 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam én is. Csak még dolgozik és nem telefonban akarom megbeszélni, mert akkor nem látom a nonverbális jeleit...Csak számomra mérhetetlen nagy csalódás lenne ha bejönne a sejtésem...:/ Mert régebben is voltak hullámvölgyeink, mindig megoldottuk, de most az is furcsa h ez nem csak párnapos mélypont...Pedig az utolsó nagy beszélgetésnél, megmondtam Neki h ha úgy érzi hogy már nem szeret, vagy hasonló, inkább szakítsunk de szánalomból ne legyen velem...(komoly családi problémám volt/van)
2014. jún. 2. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!