Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jel arra utal, hogy megcsal a párom. Hogyan tudnám bebizonyítani?
Az hogy ha rákérdezek, nem jó, mert letagadja. (Ismerem már...) De ez, hogy kétségek közt vagyok borzasztóan felőröl. Már sajnos hosszú ideje völgyben van a kapcsolatunk, meg is beszéltük a dolgokat, de most összeraktam a képet és nem tudom, hogy hogy tudnám ezt kideríteni, hogy most mi van...
Tippek, praktikák? (anyázást, beszólást nem kérek, köszönöm)
L25
Már bocsánat, nem keresek szakító indokot. Én szeretem a párom s pont emiatt akartam pár hete hogy megbeszéljük a dolgot, mi a gáz. Azért egy 8 éves kapcsolatban sztem nem úgy megy, h valaki "szakító indokot" keres...Ha nem érdekelne a kapcsolatom akkor már szakítottam volna.
Csak rohadtul rühellem, hogy ha hülyének néznek és ezért szeretnék rájönni, hogy most mi van...
8 éve vagytok kapcsolatban, és nem tudjátok ezt megbeszélni?
Figyelj, ha neked jó ez, maradj ebben... szerintem pedig most vagytok fiatalok, és gondolom nem akarod a következő 8 évet is nyomozgatással meg bizonytalansággal tölteni. És ha kiderül, hogy megcsalt? És eddig tagadott? Nem lesz ebből ígyis-úgyis szakítás?
Amúgy milyen jelek utalnak rá?
Ha bevallaná, nem biztos hogy szakítanék...vagy is őszintén bevallva nem tudom, mert ilyen cipőben még nem jártam...
Jelek:
-teljesen eltávolodtunk egymástól (minden téren),
-állítólag sok plusz melója volt az elmúlt hónapokban (mindig későn ért haza) de pénze sosincs...(Ki dolgozik ingyen?) Az utóbbi úgy derült ki, mármint h nincs pénze, h tőlem kért kölcsön többször is...SOHA nem volt még ilyen az évek alatt...Nem keres rosszul a sima melóhelyén sem, de persze annak a java elmegy a hitelekre...de a plusz melóiból mindig jól megszedi magát...A lényeg: mivel most sok volt a plusz meló, nem kéne tőlem kölcsön kérnie! Azaz, abban az időszakban szerintem ő nem dolgozni járt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!