Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a barátnőm? Ti mit tennétek?
Barátnőm egyedül lakik a szülével. A szülei már 60 év körüliek.
Ma mikor a barátnőmnél ki akartam dobni valamit a szemétládába használt gumit vettem észre.
Nem értem hogy kerülhetett oda. Szülei szerintem már nem védekeznek. Szerintetek?
Három verzió:
1. Megcsal
2. Takarításkor valahonnan előkerült egy általad régebben ottfelejtett...
3. Testvér, unokatestvér, bárki vendégségben volt náluk, és ott aludt.
Szerintem megcsal.
Azért érdemes lenne vele beszélni erről,mielőtt szakítanál vele. Lehet,hogy tényleg valamelyik haverja/testvére gumija hevert ott.. Kevés rá az esély,de megtörténhet.
21/ L
1: tuti megcsal.
2: 60 évesen nem használnak már gumit.
3: a haverja, barátja nem dobja csak úgy oda a szemetesbe vendégségben.
Szóval kezdhetsz aggódni......
Ha biztos nem a te gumid volt (ti nem gumival védekeztek, semmiképp nem lehetett a tiéd?), akkor mindenképp kérdezz rá. Nem értem, hogy ott helyben miért nem kérdezted meg? Ha velem ilyen lenne, biztos hogy megkérdeztem volna, nem is bírtam volna ki. Szóval kérdezd meg, látod a reakcióit és többet fogsz tudni. Az hogy a szülei néha szexelnek még nem kizárt, de fix hogy nem gumival védekeznek, viszont ha van tesója akkor az övé is lehetett esetleg.
Ha volt mostanában náluk házibuli akkor lehet onnan van, de nem akarom mentegetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!