Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megcsal a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés

olyanokat mondd, hogy amikor velem van másra gondol, mást szeret, de én nem hiszek neki....

csak azért mondja, hogy féltékennyé tegyen, múltkor a plázában láttam kézen fogva sétálni egy magas fiúval, de nem gondoltam semmi rosszra, biztosan valami pszichológiai játékot játszik velem, hogy féltékennyé tegyen.

ugye csak ez lehet?

nem szeretnék semmi rosszra gondolni.

2014. máj. 17. 18:28
 1/5 anonim válasza:

edes,dobd ki!

ha massal setal kezen fogva,akkor megcsal. :)

ha valakivel van,bakker ne jarjon massal kezen fogva :D

vagy ennyire nyitott a kapcsolat?

2014. máj. 17. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
és ha huhogni látom Bangó Margittal őket a 4-es, 6-os villamos tetején, akkor már van okom gyanakodni?
2014. máj. 17. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
már rég megcsalt..
2014. máj. 17. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Mint női nemű, bátran kijelenthetem neked:

Azért mondd olyanokat, mert őszinte akar lenni. Egy csaj nem vesztegeti az idejét pszichológiai játékokra, hanem csak lép. A haverok kézenfogják egymást. De nem sétálnak kézenfogva.

2014. máj. 17. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez akkora kamu, hogy fáj.
2014. máj. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!