Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megcsal a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a barátnőm? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Barátnőm egyedül lakik a szülével. A szülei már 60 év körüliek.

Ma mikor a barátnőmnél ki akartam dobni valamit a szemétládába használt gumit vettem észre.

Nem értem hogy kerülhetett oda. Szülei szerintem már nem védekeznek. Szerintetek?

2014. máj. 29. 00:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és megkérdeztem, valóban megcsalt.

Azt mondta nem gondolta volna, hogy nézegetem a kukát és már vagy fél éve csal nem is egy pasival :(((((((

2014. máj. 29. 11:24
 12/20 anonim ***** válasza:
Jézusom, hát erre nem nagyon lehet mit mondani, ez már tényleg a legalja. Jó hogy nem még te vagy a hibás, hogy észrevetted a kukában. Ilyen lányért nem kár szerintem és annak örülj, hogy legalább kiderült, de azért sajnálom. 25/l
2014. máj. 29. 12:46
 13/20 Bence_ ***** válasza:
Elmondta az okát?
2014. máj. 29. 14:04
 14/20 A kérdező kommentje:
Hát csak hogy vágyik fiúkra, szereti az újdonságot,, pedig azt hittem ő normális, mert nagyon vallásos, minden vasárnap mise stb..
2014. máj. 29. 15:02
 15/20 anonim ***** válasza:

hát az alamuszi nyuszi nagyot ugrott!!

És ebben partnerek voltak a szülők is, mert nem hiszem, hogy titokban csinálta ha egy ilyen egyértelmű hibát elkövet!!!!

egy ribizlivel több...jöhet a neve és egy kép róla! Megérdemli!

2014. máj. 29. 15:06
 16/20 Bence_ ***** válasza:
Ha Ennyire "cuki" akkor téged miért nem vont be?
2014. máj. 29. 15:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez a csaj TÉNYLEG A LEGALJA! Ne hibáztasd magad, nem is értem,hogy egy Nő hogy képes egyszerre több pasi fejét szédíteni..ráadásul lefeküdni mással... Örülök,hogy megkérdezted!

A sztorid szerintem másnak is tanulságos volt, kívánom,hogy hamar találj magadnak egy rendes lányt!

21 L

2014. máj. 29. 16:43
 18/20 A kérdező kommentje:

17.

És tudsz rendes lány? :) Mert én még nem találkoztam olyannal, aki szingli is

2014. máj. 29. 16:52
 19/20 anonim ***** válasza:

Persze,magamból kiindulva vannak rendes lányok- csak ez manapság már ritka. Én inkább rendes pasikba nem botlom, ezért már nem is keresem a szerelmet,pedig már jó ideje egyedül vagyok.

Inkább próbálj meg a jövőre koncentrálni, ne a szomorkodj a lány miatt

21/L

2014. máj. 29. 17:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Rendes lány és rendes pasi is ritka, ezért találnak ritkábban egymásra a normális emberek, mert kevesebb van belőlük. De ha 2 ilyen ember egymásra talál, az nagyon jó. :) Biztosan te is megismersz majd egy olyan lányt, akinek eszébe sem jutna ilyesmit csinálni. Fel a fejjel! 25/l
2014. máj. 30. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!