Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minden jel arra utal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden jel arra utal, hogy megcsal a párom. Hogyan tudnám bebizonyítani?

Figyelt kérdés

Az hogy ha rákérdezek, nem jó, mert letagadja. (Ismerem már...) De ez, hogy kétségek közt vagyok borzasztóan felőröl. Már sajnos hosszú ideje völgyben van a kapcsolatunk, meg is beszéltük a dolgokat, de most összeraktam a képet és nem tudom, hogy hogy tudnám ezt kideríteni, hogy most mi van...

Tippek, praktikák? (anyázást, beszólást nem kérek, köszönöm)

L25

2014. jún. 2. 10:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmmm jogos a kérdés, hogy hová járkál, ha gyaníthatóan nem dolgozni, mivel nincsen pénze.

Rá kéne kérdezni első körben! Egyrészt hátha mégis színt vall. Illetve ki lehet ugrasztani talán a nyulat a bokorból.

De ne felejtsd, hogy sejtéseid vannak csak.

Semmi támpont. Se egy női illat a ruháján, se egy rúzsfolt, se semmi.

Én ha egyszer is félrelépek az asszony nagyjából a 20. percben már biztosan tudná ilyenekből. (főleg, hogy hazudni sem tudok, azt is leolvassa ahogy ő mondja az "orromról") ha nem szólok semmi de kések, mert a szülinapi ajándékát intézem :D

2014. jún. 2. 11:51
 12/31 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, h előre tudom azt, h ha mondjuk nyíltan rákérdeznék h van e valakije, azzal jönne, h nem érti h most mi a bajom, meg h mi az h nem bízok benne, mert h a bizalom fontos egy kapcsolatnak és akkor fejezzük is be, azaz fordított pszicho-t alkalmazna (ezt onnan tudom h amikor anno összejöttünk volt egy félreérthető (?!) szituja egy csajjal és ugyan ezt csinálta...)
2014. jún. 2. 11:53
 13/31 A kérdező kommentje:

Dowd!

Pont ezért szeretném valahogy kideríteni h jogos e a sejtésem, mert ha igen akkor tényekkel szeretnék odaállni elé.

2014. jún. 2. 11:56
 14/31 anonim ***** válasza:

Talán követhetnéd esetleg? Nem tudom, innentől a kémkedés rész jön amit nem preferálok, mert nem csak nem szép dolog, hanem könnyű bizalmi válságot is csinálni vele ha esetleg alaptalan a gyanú.

Blöffölés is működhet.

pl: felhívod a haverját (számokérő stílusban), hogy mindent tudsz, és ő tudott e róla! Ekkor kibukhat, hogy mi a helyzet.

2014. jún. 2. 12:06
 15/31 A kérdező kommentje:
A követés nekem sem a reszortom, plusz általában vidéken vannak a plusz munkák (elmondása szerint) és oda nem tudnám követni...A haver rész sem az igazi sztem, mert a pasik ilyen téren összetartanak és pont vele szokott dolgozni, szóval szerintem lebuktatna h felhívtam :(
2014. jún. 2. 12:15
 16/31 Golan Trevize ***** válasza:

"Az utóbbi úgy derült ki, mármint h nincs pénze, h tőlem kért kölcsön többször is...SOHA nem volt még ilyen az évek alatt...Nem keres rosszul a sima melóhelyén sem, de persze annak a java elmegy a hitelekre...de a plusz melóiból mindig jól megszedi magát...A lényeg: mivel most sok volt a plusz meló, nem kéne tőlem kölcsön kérnie! Azaz, abban az időszakban szerintem ő nem dolgozni járt..."

Én inkább pókerre, vagy valami balul sikerült svindlire gondolnék ezek alapján, nem megcsalásra.

2014. jún. 2. 12:15
 17/31 A kérdező kommentje:
Sosem pókerezett meg ilyenek, a környéken nincsenek is.
2014. jún. 2. 12:20
 18/31 Golan Trevize ***** válasza:

Pókerezni bárhol, mikor lehet, csak legyen kivel.

De lehet játékgép, teherautóról "leesett" cuccokkal akart üzeletelni, csak rosszul sült el, stb.

2014. jún. 2. 12:38
 19/31 A kérdező kommentje:

"De lehet játékgép, teherautóról "leesett" cuccokkal akart üzeletelni, csak rosszul sült el, stb."

játékgépek nincsenek az új törvények miatt s kialakított játékgéphelyek sincsenek...Nem akarom leszólni de a teherautós részhez meg nincs annyi esze sem ismeretségi köre sem

2014. jún. 2. 12:40
 20/31 Golan Trevize ***** válasza:

"játékgépek nincsenek az új törvények miatt s kialakított játékgéphelyek sincsenek..."

Dehogynem vannak, csak jóban kell lenni a pultossal. Komolyan mondom.

"Nem akarom leszólni de a teherautós részhez meg nincs annyi esze sem ismeretségi köre sem"

Lehet, hogy ezért bukott rajta.

Nem valószínű, hogy nőre szór el ennyi pénzt, annyi esze neki is van, hogy ne költsön nőre annyit, hogy neked is feltűnjön.

De még az is lehet, hogy neked kuporgat gyémántos gyűrűre.

2014. jún. 2. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!