Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal vagy nem csal meg a párom?
Figyelt kérdés
megcsalás2015. jan. 7. 09:57
11/24 anonim válasza:
Ilyeneket csak prostik irnak ki,csak tudnál róla ha az lenne.
12/24 anonim válasza:
Nem biztos, h o rakta fel a sajat fotojat. Regisztralj mas fotojaval es beszelj meg vele egy talalkozot. Tartson a kezebe egy piros salat vagy mast , h megismerjetek egymast. De ennek keves a valoszinusege, vki mas csak visszael a fotoival. En nokent uezt eltem at az elettarsammal: eszrevettem, h rajta van egy szexpartnerkereson: nem ellenoriztem semmit. aznap kirugtam es elkoltoztettem, h ne lassam tobbe. Nem kerdeztem semmit h miert van fenn. Egyertelmu. Orulok, h megtalaltam es kirugtam. Volt magyarazat az undoritoan visszautasito viselkedesere. Azota van egy csodas parkapcsolatom, akivel nagyon jol megvagyunk. Nincs koztunk az az allando feszultseg meg visszautasitas. 30/N
13/24 A kérdező kommentje:
Én is írtam neki egy másik számról és ő válaszolt. Sőt olyan is volt,hogy találkoztunk egy barátommal, ő írt neki, vissza írta a telószámát; felhívta és ketten is tanuk voltunk rá,hogy ő van fenn...
sajnos nincs annyi pénzem se,hogy elköltözzek egy albérletbe vagy egy másik városba...
mit tegyek?
2015. jan. 7. 10:26
14/24 anonim válasza:
hát akkor egyértelmű a válasz...viszont elég gázos a helyzet ha rá vagy utalva...meg kell szabadulnod tőle...
15/24 anonim válasza:
hát nem tudom, de erre a hirdetésre lehet, h jó lenne jelentkezni, egy próbát megérne talán, én komolyan megírom, h volt vmi, vagy sem, oké?
16/24 anonim válasza:
12-es: szörnyű, h fenn vagy egy ilyen oldalon, hogy bírtad ki, s biztos, h nem csak szórakozásból volt fenn? mert én pl. azért voltam, olyan jó volt a hangulat ott, mint a gyk-n sose lesz.
Kérdező: én még mindig nem értem, h mitől vagy ennyire biztos benne, képet kaptál róla úgy, ahogy kértél?
amúgy meg ingyen szállásod van, örülj annak, ha nem szeret, akkor keresel mást magadnak, bár lehetne annyi gerinc benne, h megmondja, az tény.
17/24 anonim válasza:
Hát nézd így,hogy nem tudunk semmit a lehetőségeidről nemigen lehet értékelhető választ adni. Az a kapcsolat véget ért remélem ezt te is így látod. Viszont ,hogy mik a lehetőségeid szakítás után azt csak Te tudod. Neked kell racionálisan átgondolni,hogy hova tudnál menni lakni vagy élni... Remélem minden rendbe jön és talpra állsz teljesen!
18/24 PearlDiver válasza:
Én a helyedben kikérdezném erről a dologról, mondd el neki hogy minden jel arra mutat hogy ő egy qrva, mit tenne hozzá a témához. Hátha kiderül olyasmi amit nem tudsz még most sem.
19/24 anonim válasza:
szerintem ezekből amit leírtál egyértelmű hogy megcsal, én elbeszélgetnék vele, rákérdeznék hogy mi az oka hogy nem akar sexelni veled? de amíg nincs meg hogy hova mész el onnan, addig szerintem ne kérdezz rá a sex oldalas dologra, előbb gondold át magadban hogy hova tudnál menni, lenne-e munka stb és ha ez megvan utána viszont keményen meg kell neki mondani hogy megtaláltad egy sex oldalon és nem szeretnéd vele tovább folytatni.. én ezt tenném
20/24 anonim válasza:
3# vagyok ne függj tőle anyagilag tesó az a legrosszabb. Én inkább kint csöveznék mintsem egy ilyen nővel éljek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!