Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal vagy nem csal meg a párom?
Tegnap derült ki,hogy ő is egy uzsorás banda tagja. 6 éve voltunk és éltünk együtt,de semmit nem láttam,semmit nem vettem észre, hogy mikor mit csinál és a tegnapi nap mondta el,hogy tagja a bandának és a nevemben 5 banknál vettek fel 150-150 millió ft hiteleket,méghozzá úgy,hogy menő vállalkozónak álcáztak illetve teljesen lemásoltak. Ezt úgy értem,mint a filmekben, lefotózott megmért(magasságra,testsúlyra)és szépen kidolgoztak mindent lépésről lépésre. A rendőrségen már voltam,de a bankoktól kikért felvételeken teljesen úgy látszik minden mint én+ a vállalkozói papírok is szinte felismerhetetlenül hasonlít az igaziakhoz.
Otthagytam a p...ba és most az utcán élek azzal a barátommal aki szintén ugyan ilyen cipőben jár, addig amíg nem lesz jobb! Azért tette fel magát arra az oldalra mert megbánt mindent és szeretné jóvátenni+ vissza fizetni a 750 millát kamatostól. Csak nem akarta,hogy ez kiderüljön.
Esetleg ismertek olyan vállalkozókat vagy embereket akik egy kicsit tehetősebbek és segítenének nekem/nekünk egy mlm rendszerben,hogy talpra állhassak/állhassunk és új életet kezdjek/kezdjünk? Nem leszek/leszünk hálátlanok senkivel aki átsegít ezen az időszakon!
Kérlek próbáljatok meg segíteni!
Nem tudom mikor leszek gép előtt,de majd válaszolok.
cipő,nadrág,poló,pullóver és kabát van rajtam. nincs se gépem se telefonom. gépem nem is volt a párom szüleinek volt,telómat meg bizományiba adtam,hogy legalább kenyeret tudjak venni.
segítséget szeretnék kérni egy mlm rendszerben nem azt,hogy bárki is kifizessen bármennyit is a tartozásomból! ha van valaki aki úgy érzi,hogy tud vagy szeretne segíteni azoknak megköszönném! kérem akkor legyetek szívesek e-mail-en jelezni és ott is fogok tudni visszajelezni-válaszolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!