Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a barátom?
Eleve távkapcs.nak indult a dolog.2 éve vagyunk együtt,ha ezt annak lehet nevezni.Eleinte minden szép és jó volt,de mára már megváltozott minden.500 Km választ el minket,de vhogy többször megyek én hozzá,mint ő hozzám.Észre vettem pár gyanús jelet. Pl: Már ritkán v egyáltalán nem mondja,h szeret v hiányzom neki.Ha a talikra terelődik a szó,már nem örül neki v kifogásokat keres,h neki nem jó az az időpont.Ha ott vagyok náluk,ritkán v nem is akar szexelni,mert ő fáradt.Tény,sokat dolgozik,most éjszakásba jár melózni,nappal alszik,szóval telón is ritkán,keveset beszélünk.Soha nem engedi,h megnézzem a telóját.Ha meg szeretném nézni,mindig felkapja a vizet,ideges lesz.Nem tudom,h túl reagálom ezt az egészet,v alapos a gyanúm a megcsalásra. Vmint, már szóvá tette nekem azt is,h ha híztam egy kicsit.Sok a veszekedés mindig úgy érzem h én vagyok a hibás.
Én 21 vagyok,párom 31.
a legtöbb távkapcsolatoknak hosszútávon max. 70-80%-ban van jövője.
én is voltam ilyen kapcsoltban, igaz nekem csak oda vissza 100km-ert kellett ingáznom ha mentem a barátnőmhöz, de pl. anyagilag is megviselt ha egy héten 2-3 alkalommal mentem hozzá, sok benzin pénz elment havonta erre.
persze nem sajnáltam a pénzt, de így nem maradt másra, mert kb. a havi fizetésemből ami maradt elment az utazásra.
durván 4500ft volt egy találkozás.
szóval nálam ez volt az egyik indok, ami miatt ellaposodott a kapcsolatunk.
eleinte azt hittem hogy nem lesz gond, de 1,5 év után inkább szakítottam a barátnőmmel.
jobb volt ez így mind a kettőnknek .
persze sorolhatnék még egy csomó negatívumot a távkapcsolatról, de gondolom ezeket te is tudod, mivel benne vagy.
ha megfogadod a tanácsomat, akkor minél hamarabb leépíted ezt az egészet.
én ugyan így viselkedtem mint amit leírtál a csávóról, megcsalni soha nem csaltam volna meg a barátnőmet, de a vége felé már nagyon bele untam az egészbe, és végül már semmit nem éreztem iránta.
Mindig te vagy a hibás, ez már alapból nem hangzik jól.
Meg mi az,hogy távkapcsolat esetén, ugye ritkán találkoztok, és akkor sem hajlandó megdugni.
Nemhogy örülne, hogy ott van a nője,legalább néha.
Az egy dolog,ki kihez megy,szerintem ez nem igazán fontos,illetve azért lehet zavaró, ha nagyon egyoldalú a dolog.
Legalább az útiköltségedbe beszáll ilyenkor?
Igen,erős a gyanú, hogy megcsal, vagy legalábbis már nem nagyon érdekled.
Ülj le vele beszélgetni, mond el gondod bajod, ha nem kapsz megfelelő válaszokat,nem tudjátok orvosolni a bajokat,látszólag nem is akarja,szakíts vele.
Magyarul a problémáitok nincsenek kimondva, megbeszélve, hanem tologatjátok őket,és nő a feszültség köztetek.
"Szép".
Nem értettem teljesen,most azért nem nyal ki,mert otthon lakik?
Vagy emiatt nem is dugtok?
figyelj, ne vesztegesd az idődet, fiatal csaj vagy és inkább keress a környékeden magadnak egy srácot, mert ez a csávó halott ügy.
persze tudom hogy nem könnyű elhagyni a másikat, de minél tovább húzod annál szarabb lesz.
szedd össze magad, ülj le vele és beszéljétek át a gondokat.
ha nem törődöm stílust tanúsít az egészhez akkor már ott le is zárhatod a kapcsolatot.
csinálj egy listát, mi az ami pozitív, és mi az ami negatív a kapcsolatban, majd értékeld ki és döntsél mi legyen a folytatás.
bár én azt javaslom, ne pazarold a fiatalságod egy ilyen férfira, én már csak tudom, van tapasztalatom bőven.
28F
Ha nulla,azaz egyáltalán nincs szex, akkor nem lehet,hogy valami egészségügyi problémája van az utóbbi időben?
Régebben hol dugtatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!