Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek megcsal a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a barátom?

Figyelt kérdés

Eleve távkapcs.nak indult a dolog.2 éve vagyunk együtt,ha ezt annak lehet nevezni.Eleinte minden szép és jó volt,de mára már megváltozott minden.500 Km választ el minket,de vhogy többször megyek én hozzá,mint ő hozzám.Észre vettem pár gyanús jelet. Pl: Már ritkán v egyáltalán nem mondja,h szeret v hiányzom neki.Ha a talikra terelődik a szó,már nem örül neki v kifogásokat keres,h neki nem jó az az időpont.Ha ott vagyok náluk,ritkán v nem is akar szexelni,mert ő fáradt.Tény,sokat dolgozik,most éjszakásba jár melózni,nappal alszik,szóval telón is ritkán,keveset beszélünk.Soha nem engedi,h megnézzem a telóját.Ha meg szeretném nézni,mindig felkapja a vizet,ideges lesz.Nem tudom,h túl reagálom ezt az egészet,v alapos a gyanúm a megcsalásra. Vmint, már szóvá tette nekem azt is,h ha híztam egy kicsit.Sok a veszekedés mindig úgy érzem h én vagyok a hibás.

Én 21 vagyok,párom 31.

2016. jan. 10. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:

a legtöbb távkapcsolatoknak hosszútávon max. 70-80%-ban van jövője.

én is voltam ilyen kapcsoltban, igaz nekem csak oda vissza 100km-ert kellett ingáznom ha mentem a barátnőmhöz, de pl. anyagilag is megviselt ha egy héten 2-3 alkalommal mentem hozzá, sok benzin pénz elment havonta erre.

persze nem sajnáltam a pénzt, de így nem maradt másra, mert kb. a havi fizetésemből ami maradt elment az utazásra.

durván 4500ft volt egy találkozás.

szóval nálam ez volt az egyik indok, ami miatt ellaposodott a kapcsolatunk.

eleinte azt hittem hogy nem lesz gond, de 1,5 év után inkább szakítottam a barátnőmmel.

jobb volt ez így mind a kettőnknek .

persze sorolhatnék még egy csomó negatívumot a távkapcsolatról, de gondolom ezeket te is tudod, mivel benne vagy.

ha megfogadod a tanácsomat, akkor minél hamarabb leépíted ezt az egészet.

én ugyan így viselkedtem mint amit leírtál a csávóról, megcsalni soha nem csaltam volna meg a barátnőmet, de a vége felé már nagyon bele untam az egészbe, és végül már semmit nem éreztem iránta.

2016. jan. 10. 21:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindig te vagy a hibás, ez már alapból nem hangzik jól.

Meg mi az,hogy távkapcsolat esetén, ugye ritkán találkoztok, és akkor sem hajlandó megdugni.

Nemhogy örülne, hogy ott van a nője,legalább néha.

Az egy dolog,ki kihez megy,szerintem ez nem igazán fontos,illetve azért lehet zavaró, ha nagyon egyoldalú a dolog.

Legalább az útiköltségedbe beszáll ilyenkor?

Igen,erős a gyanú, hogy megcsal, vagy legalábbis már nem nagyon érdekled.

Ülj le vele beszélgetni, mond el gondod bajod, ha nem kapsz megfelelő válaszokat,nem tudjátok orvosolni a bajokat,látszólag nem is akarja,szakíts vele.

2016. jan. 10. 21:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat.Nos nem igazán száll be az utiköltségbe,esetleg ha busszal megyünk vhova,akkor azt ő állja,de mivel diákkal utazom,így az nem kerül annyira sokba.Már próbáltam beszélgetni a problémákról vele,de vagy ideges lesz h ha felhozok egy régebbi a dolgot,vagy pedig leráz azzal,h azt már egyszer megbeszéltük,ne kelljen mégegyszer. Nagyon szeretem,és sajnos nyuszi vagyok elengedni,de be kell látnom,h muszáj lesz.És még vmi,amit kifelejtettem az elején...Nos amikor a szexre kerülne a sor,pontosabban az orális szexre,már ott is adódnak bajok.Én a kapcsi elején mondtam neki,h én nem szeretem AZT a számmal csinálni.Nem undorodok töle,nekem ez vhogy nem megy.Hát van ilyen.Ő azt mondta,h nem baj,Ő szereti csinálni,csupán mert jól esik neki.Mondtam h nem eröltetem ha nem akarja.Amióta "együtt vagyunk",azóta jó,ha 1szer csinálta nekem.Mikor rákérdeztem,csak kiváncsiságból,h azért nem csinálja nekem,mert én sem neki,akkor azt a választ kaptam,h nincs rá lehetöségünk stb... (Otthon lakik a szüleivel meg a bátyjával.)
2016. jan. 10. 22:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Magyarul a problémáitok nincsenek kimondva, megbeszélve, hanem tologatjátok őket,és nő a feszültség köztetek.

"Szép".

Nem értettem teljesen,most azért nem nyal ki,mert otthon lakik?

Vagy emiatt nem is dugtok?

2016. jan. 10. 22:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan már én sem értem,h miért nem.Azt mondja h otthon sokan vannak,anyukája,apukája,tesója,ráadásul most a nővére is oda költözött.Panelban laknak,2 szobás.Azt mondja h fél h ránk nyitna vki meg ilyesmi.De ha kettesben vagyunk,akkor sem akar semmit,mert fáradt.Az is zavarja,h ha ezzel nyaggatom,h ha szeretnék már vmi szexet.Hát nem tudom.Furán viselkedik.
2016. jan. 10. 23:01
 6/8 anonim válasza:

figyelj, ne vesztegesd az idődet, fiatal csaj vagy és inkább keress a környékeden magadnak egy srácot, mert ez a csávó halott ügy.

persze tudom hogy nem könnyű elhagyni a másikat, de minél tovább húzod annál szarabb lesz.

szedd össze magad, ülj le vele és beszéljétek át a gondokat.

ha nem törődöm stílust tanúsít az egészhez akkor már ott le is zárhatod a kapcsolatot.

csinálj egy listát, mi az ami pozitív, és mi az ami negatív a kapcsolatban, majd értékeld ki és döntsél mi legyen a folytatás.

bár én azt javaslom, ne pazarold a fiatalságod egy ilyen férfira, én már csak tudom, van tapasztalatom bőven.

28F

2016. jan. 10. 23:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nulla,azaz egyáltalán nincs szex, akkor nem lehet,hogy valami egészségügyi problémája van az utóbbi időben?

Régebben hol dugtatok?

2016. jan. 11. 00:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Nos az igaz,h volt egészségügyi gondja,de nem a szexuális életére kivetítve.Régebben,egy szobát vettünk ki,ha taliztunk,de mostanában már ez sincs.Szóval annyira nem is élünk szexuális életet egymással.
2016. jan. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!