Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a barátom? Mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a barátom? Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a barátommal, és megtudtam, hogy nem olyan rég csetelt több lánnyal. Ezeket az üzeneteket kitörölte, de az egyik lány még írt neki és kérdezgette, hogy mi van vele "ma buli?" meg sok kérdőjelet írt még. A barátom el szokott járni a haverjaival, én ritkán megyek velük, szóval nem tudhatom mi történt...

Rohadt ideges vagyok most, fogalmam sincs mit kezdjek ezekkel az információkkal. Arra gondoltam hogy ráírok a lányra, és rákérdezek mi volt vagy mit csináljak? Kérlek segítsetek! A páromat szerintem úgyis hiába vonnám kérdőre...

2015. dec. 21. 09:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Chat az nem megcsalas szerintem. 30F
2015. dec. 21. 09:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Én úgy vettem ki az üzenetekből, hogy egy buliban találkoztak és ki tudja mi volt ott, hogy a csaj ennyire rászállt... Márpedig én semmilyen lányhaverról nem tudok...
2015. dec. 21. 09:54
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

Elméletileg minden rendben köztetek?

Ha tudnád hány olyan lány barátom van akire a barátnőm mindenféle sanda gyanú nélkül rábízna...

2015. dec. 21. 09:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van. Ez még nem bizonyítja azt, hogy megcsalt volna. De akkor sem szép ez a részéről és nem árt odafigyelni. Szerintem beszélj vele erről. Kérdezz rá, hogy szokott-e neten beszélgetni más lányokkal, hasonló és a válaszából majd kiderül.
2015. dec. 21. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy meg is csalt/csal. De az biztos, hogy ismerkedik melletted és neked hazudik. Hogy mit kezdesz ezzel az információval, csak tőled függ.
2015. dec. 21. 10:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Elméletben... az jónak számít, ha letitkosít előttem mindent, a számítógépén jelszó van, a telefonján billentyűzár és amikor arra járok, akkor mindig elkapja, hogy ne lássam?
2015. dec. 21. 10:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon rossz. Egyértelműen vannak titkai, amiket nem szeretne veled megosztani.
2015. dec. 21. 10:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kérdésed alapján még nem feltétlenül mondanám, hogy megcsal. Viszont az utolsó válaszod alapján már egyértelmű a dolog. Szakíts vele, mert előbb utóbb az egyik kúrópajti miatt fog otthagyni.
2015. dec. 21. 10:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj zavar! érthető! járj utána és kész! kérdezz rá a csajnál először!!!!!
2015. dec. 21. 10:45
 10/13 anonim válasza:
16%
Próbálj szexuálisan kicsit többet nyujtani,intenzívebb lenni mert ezek a nyelek arra gyanakodnak,hogy a pasinak már unalmassá váltál ezért azt javaslom próbálj ki vele ujjabb és izgalmasabb dolgokat kipröbálni(nem csak szex tére)
2015. dec. 21. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!