Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a barátom? Mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a barátom? Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a barátommal, és megtudtam, hogy nem olyan rég csetelt több lánnyal. Ezeket az üzeneteket kitörölte, de az egyik lány még írt neki és kérdezgette, hogy mi van vele "ma buli?" meg sok kérdőjelet írt még. A barátom el szokott járni a haverjaival, én ritkán megyek velük, szóval nem tudhatom mi történt...

Rohadt ideges vagyok most, fogalmam sincs mit kezdjek ezekkel az információkkal. Arra gondoltam hogy ráírok a lányra, és rákérdezek mi volt vagy mit csináljak? Kérlek segítsetek! A páromat szerintem úgyis hiába vonnám kérdőre...

2015. dec. 21. 09:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezentul mindig menj vele bulizni. Akkor majd kiderul.
2015. dec. 21. 11:40
 12/13 Fruzs33 ***** válasza:
Én a helyedben szakítanék vele. Ha megcsal,akkor már nem vagy neki elég jó,és más vígaszt keres...másnál,ez nem jó jel! Én nem hagynám csak úgy annyiban a dolgot...ha pedig szakítottál vele,és visszakönyörgi magát,akkor legyen egy kis büszkeséged,és ne fogadd vissza.. mert ha most megcsalt,megfogja tenni máskor is... elvágta ezzel a bizalmadat,amit adtál neki,és visszaélt vele,legyen egy kis eszed!
2015. dec. 21. 22:03
 13/13 omba ***** válasza:

Én is azt mondom, utolsó esélyként menj vele bulizni, - a titkolózás nem való egy párkapcsolatba.

Konkrétan meg mindegy megcsalt-e már... kifelé érdeklődik úgy látom én is.

2015. dec. 24. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!