Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » SOS! A barátom bulizni van....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gulyasbogi kérdése:

SOS! A barátom bulizni van. Azt írta két lánnyal ül és az egyik fogdossa a combját és hiába koppintja le meg veszi el a kezét nem áll le. Erre 10 perc múlva elköszön tőlem hogy mennie kell. megcsal? Aggódjak vagy ne?

Figyelt kérdés

2015. márc. 14. 22:54
 1/7 anonim ***** válasza:

ha meg akarna csalni, akkor nem mondta meg, hogy 2 lánnyal van

bár ki tudja

2015. márc. 14. 22:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha bízol benne akkor nyugi ha nem Menj oda
2015. márc. 14. 22:55
 3/7 A kérdező kommentje:
de messze van tőlem és nem szólt hogy bulizni megy! most aggódjak vagy ne? szerintetek megcsal?:O
2015. márc. 14. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
biztos jó oka volt elmenni meg ha én megcsalnék valakit tuti nem mondanám hogy "hööö itt van két csaj fogdosnak"
2015. márc. 14. 23:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Ö, már bocsi, de szerintem a barátod ritka nagy bunkó. Egyrészt olyan nincs, hogy valaki nem áll le a fogdosással. Akkor fel kell állni, és ott kell hagyni, de nem hiszem el, hogy egy pasi nem tudja elérni egy csajnál, hogy ne fogdossa. És ezt minek írta meg neked? Szerintem nem csal meg, akkor nem írta volna az sms-t erről, csak azt akarja, hogy féltékenykedj, és aggódj miatta. Elég gyerekes.
2015. márc. 15. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha felhozza a témát vagy kérdezi hogy na mit gondolsz a bulizásáról?-legyél közömbös, ne pattogj hogy hogy merészelte,stb, hanem ne harapj rá, ahogy előttem is írták, ezt azért csinálja, hogy idegesítsen. Én tuti elmennék utána bulizni egyedül, de azt sem tolnám az arcába, csak szolidan hogy észrevegye hogy készülődök, hajat csinálok, aztán szépen közölném, hogy majd jövök,puszi.
2015. márc. 15. 10:21
 7/7 Scav ***** válasza:

Persze, mindenki azt mondja, hogy nem mondaná el, ha meg akarná csalni. Szerintem meg azért mondja el, mert ezzel nyugtatgatja a lelkiismeretét, hogy még a barátnőnek is elmondta, hogy fogdossák. Hogy érezze, ő mindent megtett a megcsalás ellen. Ezek után pedig nem kell hibásnak éreznie magát, ha mégis lefekszik a csajjal.

Előttem jól írják, egyrészt nem írom meg a barátnőmnek, hogy fogdosnak, hanem (ha nem sikerül leállítani a fogdosót) egyszerűen odébb állok/ülök. Ha jön utánam, akkor tudjak már elég fenyegető lenni ahhoz, hogy békén hagyjon.

Ha nem akarja hogy fogdossák, akkor azt el is tudja érni, nem pedig telefonon nyavajog. Én nem bíznék benne.

2015. márc. 15. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!