Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23éves férfivagyok..a baràtnőm 18éves. 1éve vagyunk együtt..énvagyok neki az első komoly szerelme,viszont az utóbbi időben elégsokat veszekedtünk éshát kicsit eltàvolodtunk egymástól..elég sokat dolgozok,sajnos sokszor hétvégéken is amikor együtt lehetnénk..ezért heti3x ha tudunk talàlkozni a vàrosban. Az elmúlt 2héten heti 1-1x làttuk egymàs..akkoris veszekedéssel vàltunk el. Szexel gondunk nincs ha épp nem veszekszünk..jólbirom az àgyban, mindig keményem szétdugom a puncijàt..6-8orgazmusa szokott lenni szinte mindig..kivétel nélkül. az a lênyeg hogy egy vele egykorú gyerekkel eljàrogat amikor én dolgozok..iszogatnak,beszélgetnek..de ugye mindig azt hallom hogy ő csak 'barát' idő közbe kiderült hogy ez a csàvó bevallota neki hogy szerelmes belé..tegnap nekem ezt elmondta a baràtnőm...meghogy kényelmetlen neki ez a helyzet..meghogy szégyelli magàt..és a jó öreg ő nem tehet arról hogy mit érez. Namàrmost szerintem egyértelmű hogy neki is bejön a gyerek, erre tett utalàsokat is..és aztis mondta hogy fogalma sincs hogy mit tegyen. Most tényleg vacilàl egy 18éves gyerek között és köztem? Ti velemaradnàtok?vagy szakitanàtok?gyakorlatilag bevallota h tetszik neki màs..és nemtud dönteni..szexel bajunk nincs..nem ütöm verem nem ordibàlok:D sokszor eljárkàlunk együtt..igaz talàn picit néha elhanyagolom..melo utàn szeretek nyugiba pihenni..de én ezt töktermészetesnek veszem hogy ne lógjunk egymás nyakàn éjjel nappal...eleve aztis elitélem h van pàrja de kettesben elmàszkàlgat màs pasikkal..megkérdeztem tőle màr nemegyszer hogy megcsalt-e de mindig aztmondja hogy nem és nemis tenné.szóval?ötletek?mit tegyek?

2016. febr. 18. 10:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megcsal.

Te csináltál belőle r.b.ncot, ne csodálkozz.

2016. febr. 22. 20:41
 12/13 orton ***** válasza:

Ha egy nő elmondja, hogy kik csapják a szelet neki addig jó = nézd mennyien akarnak, de én hűséges vagyok és megmutatom neked. Ezt jelenti.

DE az hogy eljár kettesben egy sráccal, aki belé is van esve...szerintem udvariasan mondd el neki, hogy ez nem frankó, te sem járnál kettesben iszogatni egy nővel, amíg jártok, mert tiszteletlenség. Ha másokkal akar randizni, akkor nyugodtan szakítsunk és nem állsz az útjába, de ez neked nem pálya így.

Mert ha hagyod h ezt tegye hosszú távon, akkor jóvá hagyod a viselkedését végül is.

2016. márc. 12. 03:47
 13/13 orton ***** válasza:

Fú tényleg...azt írtad ez volt az első komoly kapcsolata. Korábban csalt már meg mást, tudsz erről? Ha igen, akkor szeszélyes lehet.

Lényeg persze az, hogy úgy se tudsz tenni ellene, ha megcsal, annyit tudsz tenni hogy olyan nőt választasz magad mellé aki hűséges.

2016. márc. 12. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!