Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kliens kérdése:
Mit tegyek ha ugy érzem hogy a barátnöm megcsal?
Figyelt kérdés
A következö a hejzet.Barátnömmel már másfél éve vagyunk kapcsolatba és már háromszor eljátszotta a hitemet a volt exével.Most nemojan rég történt meg a harmadik eset ugyan azzal a szeméjjel.Ne értsetek félre itt szo sincs arrol h lefeküdtek.Csak annyi történt most a harmadik alkalomkor h rajta kaptam a barátnömet h beszélget vele és nem a konkrét nevén volt beirva a telefonjába hanem egy lány név.Mindezek tetejébe a szemembe hazudta h nem vele beszélt,de én a telefonján a számot leellenöriztem és nálam stimmelt a telefon szám.Természetesen utána a barátnöm bevalta de a volt exe nem.Ezek után most pár napig megint jol ment a kapcsolatunk de ám jött nekem egy üzenet ami nem nekem lett szánva és én nem kérdeztem töle semmit hanem rögtön utána irta h micsinálok.Segitsetek kérlek.Mit tegyek?Nagyon szeretem öt és nem akarom elvesziteni.2016. jún. 17. 18:34
11/14 A kérdező kommentje:
Egyet még nem értek.Szerintetek miért nem mondja meg a szemembe hogy már nem szeret?Nem könnyebb lenne ha azt mondaná hogy szakit.De nemtudom hogy miért nem mondja.Azért vagyok ebbe az állapotba mert nemtudom eldönteni hogy mi van.
2016. jún. 17. 20:36
13/14 anonim válasza:
Van akinek nem megy kimondani.
De mondom! Dobd a f-a-s-zba.
14/14 anonim válasza:
Nagyon sok embernek az a reakciója, hogy ha rajta kapod valamin, vagy olyan kérdéseket teszel fel amiben tudja, hogy hibás akkor egyből támadni kezd, felháborodik és úgy alakítja az egészet, hogy te érezd rosszul magad, hogy ilyent mertél kérdezni. Szóval a barátnőd reakciója nem túl pozitív. Szerintem próbálj meg beszélni vele. Mond meg, hogy döntse el, hogy mit akar. Ne kínozzátok egymást, ha nem megy a dolog. De ha szeret téged hagyja ott a másikat. Egy megjegyzés, olyan nincs, hogy volt ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!