Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy megcsalt a barátnőm?
Figyelt kérdés
ma szerintem megcsalt a barátnőm. jó ideje nincs köztünk nemi élet és tudom hogy egy ideje írogat egy pasival de nem beszéltünk róla sosem. és ma másfél órával később ért haza. fura is volt láttam hogy zavarban van de azt mondta barátnőjével beszélgetett és el ment az idő. és ami még fura volt hogy a telefonját egyáltalán le se tette sőt a zsebében volt ha nem használta.nov. 29. 19:22
12/16 anonim válasza:
UV lámpával keress rajta nyomokat!
"-Á-HÁÁ!!!... Mi ez itt a szád szélén?!?"
13/16 anonim válasza:
Én azt nem értem alapból, hogy miért vagytok együtt.
Nincs köztetek szex egy ideje....
Mit vársz, ha veled nincs, akkor lesz mással..
Egyszerű ez...
15/16 Senior Séf válasza:
Ugye tudod, hogy a a félrekefélésben megcsalt félnek is benne van a keze rendesen? A hűség ugyanis nem tulajdonság, hanem ÁLLAPOT. Állapot, amit én tartok életben a páromban, és amit ő tart ébren bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!