Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zarnal le egy hosszu tavu szeretoi kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Napi szinten kapcsolatban vagyunk.
Az idohiany miatt kezdett feszultte es konfliktusossa valni a kapcsolat.
O azt mondja egyszeruen nincs szabad ideje, en meg ugy erzem nem is akarja, hogy mar legyen.
Szemetseg lenne telefonon vagy irasban szakitani?
Mindketten hazasok.
2 es fel eve tart es nem csak a szexrol szolt..
Arra is gondoltam, hogy fokozatosan kezdjek tavolodni s majd annyiban marad vagy egybol elvagni minden szalat barmennyire nehéz is.
Valaki hasonlo helyzetben volt?
nov. 29. 09:00
1/3 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy ő ezt már lezárta, felesleges bármilyen üzenetet írni vagy telefonon közölni. Eddig volt rád ideje, már nincs, érdekes. Szerintem barátkozz meg a gondolattal, hogy másik szeretőt talált vagy rád unt.
2/3 anonim válasza:
Szerintem se kell lezarni, egyszeruen csak ne keresd tobbet es levagja, ha igazan akar toled valamit akkor nem fog beken hagyni, ha pedig o js megakarta szakitani a dolgot akkor o sem fog keresni
3/3 anonim válasza:
Amennyiben nem csak szex volt, akkor ugy mint egy rendeset. Személyesen, megbeszélve.
Feltéve ha van erre ideje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!