Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszonyom titokban tartja a kapcsolatot a volt szeretojével. Mennyire elfogadott az ilyen manapság?

Figyelt kérdés
Mielott megismerkedtunk volt egy házas pasi a szeretoje,ezt tole tudom.Volt hogy társaságban odajott és nyomult a páromra,ezért meg is vertem a pasit.A menyasszonyom állítása szerint már nem is írnak,stb.Karácsony elott kiderult hogy mégis mesengereznek,amibol csúnya veszekedés lett,persze mindent tagadott,a pasit is felhívtam,hogy hagyja békén.Akkor a párom megígérte,hogy tobbet nem torténik ilyen,mert fontos neki a kapcsolatunk.Tegnap a kanapén látom,hogy a messenger címzettek kozott ott van a pasi is.Nem tudom meddig tolerálom ezt.

2020. márc. 23. 13:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire sem elfogadott, de nem olyan ritka, mint ahogy sokan gondolják.

Amúgy minek vagy vele? Saját magad alázod meg.

2020. márc. 23. 13:09
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tolerálnod. Hagyd el. Azután is fog beszélni ezzel a szeretővel, hogy elveszed. Te többször a tudtára adtad, hogy ne csinálja. Ennek ellenére csinálja. Nem fontos neki annyira ez a kapcsolat. Mire vársz?
2020. márc. 23. 13:09
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Annak elfogadható, aki elfogadja. Te elfogadod, ha nem így lenne, akkor már rég nem lenne a menyasszonyod, minden más csak ócska kifogás.
2020. márc. 23. 13:11
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
A jegyesség felbontásánál ez egy átlagos eset. Ha el akarod venni, szerintem felejtsd el. Már most is qrva, később mi lesz?
2020. márc. 23. 13:12
 5/27 A kérdező kommentje:
Konkrétan a szuletésnapjára kuldott udvozletet a pasasnak.
2020. márc. 23. 13:16
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
Az én párom is levelez más nővel. Nagyon bánt. Kevésnek és megalázottnak érzem magam.
2020. márc. 23. 13:18
 7/27 anonim ***** válasza:
80%

Eleve, ha nős pasija volt akkor egy jegygyűrű nem fogja visszatartani hogy félrekúrjon.

Szerintem most is kezelgeti a pasi, különben mi oka lenne vele csetelni.

Hülyének néznek téged a hàtad mögött.

2020. márc. 23. 13:20
 8/27 A kérdező kommentje:
6. válaszoló,én is így érzek.Karácsonykor meg jott a bizalommal,konnyekkel a szemében,aztán meg akarta mutatni a mobilját,persze elotte gondosan kitorulte az uzeneteket.
2020. márc. 23. 13:21
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy emberek milyen f@ szságokkal szúrják el a kapcsolatukat, más meg úgy vágyna egyre, amit megbecsülne. Én ezen nagyon kiakadnék! Fele ilyen rossz dolgot sem tettem a volt kapcsolatomban, mégis kidobtak.
2020. márc. 23. 13:33
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezed, hogy nem tudod meddig tolerálod ezt. Adok egy jótanácsot: MA ESTIG TOLERÁLD, ne tovább!
2020. márc. 23. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!