Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire elfogadott biszexnek lenni? Érdemes egyáltalán titokban tartani?
Mert mint látod vannak akik befrusztrálódnak tőle, és rohamuk lesz :D.
Amúgy szerintem sem kell titkolni, ez lenne a normális.
okozhat hátrányt későbbiekben karrier és hasonló oldalt. Hiába sokan "felvilágosultak", egy ilyen odanyom egy pecsétet amit sokan nem néznek jó szemmel. Szóval hacsak nem valami óriási nyílt kapcsolatot akarsz egy másik fiúval, akkor felesleges ezt hangoztatnod.
Nem mondom, hogy titkold, de ne is szaladj a Gay Parade első sorába táncolni
Szerintem meg minnél többen vállalják fel, annál elfogadottabb lesz, és annál kevésbé fog bárkit érdekelni a későbbiekben.
Ez egyébként már most is így van a múlthoz képest, akár egy évtized alatt is rengeteget javult a helyzet.
Ha később férfival élsz majd, akkor azt nehéz lenne nem vállalni, ha meg nővel akkor meg úgy sem számít, ki mit hallott korábban.
Itt is van aki leb++iz, meg olyan is aki megölel és tökre elfogad.
Szóval vegyes a kép, ez amúgy eleve nem arról szól, hogy az ember terjeszti, én csak nagyon lassan szoktam újabb és újabb embert beavatni. Az sem mindegy, mit dolgozol, kihez kell igazodnod.
Fiatalként valamivel könnyebb, má rcsak azért is, mert a fiatalok egy része felvilágosult és toleráns, a másik része persze nagyon nem, de ilyenkor még az ember nincs leragadva egy-egy társaságba.
Biszex vagyok, ezt nem is titkolom. De nem akasztok táblát a nyakamba egy felirattal erről a tényről.
Hogy mennyire kell, lehet felvállalni, azt meghatározza a környezeted, családi, baráti kör, munkahelyed, lakóhelyed, hogy mennyire elfogadóak. Ezt viszont neked kell tudnod. De, még ha elfogadóak is, akkor se kell reklámozni, csak ha szóba kerül, nem kell tagadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!