Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszonyom titokban tartja a kapcsolatot a volt szeretojével. Mennyire elfogadott az ilyen manapság?
Téged rendkívüli mértékben elvakít a szerelem!
Menyasszonyod van, aki elfogadta tőled ezt a helyzetet. Ugyanakkor kapcsolatot tart fenn a volt szeretőjével.
Ember! Gondolkozz! 10. válaszolóként 3 nappal ezelőtt azt tanácsoltam (pillanatnyilag 100%-osra ítélik a válaszom, ami változhat), hogy aznap estig toleráld ezt neki. Utána még elbeszélgettetek. Ő tagad és kér, hogy ne féltékenykedj. Megtetted (amennyire lehetett, hiszen ismét kutattál utána). Rájöttél, hogy ismét leveleznek.
Kedves Kérdező!
Mit vársz Te egy életen át a menyasszonyodtól??? Gondolkozz el azon, hogy mit várhatsz a jövőben egy hazudozó nőtől és próbálj meg józanul dönteni.
Ffi.
18-as vagyok.
Igen,hát ez tényleg nagyon nehéz.
Egy kérdés felmerül:Vajon,ha nem viselkednél ennyire agresszívan,akkor merne őszinte lenni veled?
Tegyük fel,hogy igen.Viszont a másik nagy kérdés,hogy akkor tudnál nem féltékeny lenni? Mert sajnos úgy néz ki,a menyasszonyodnak azt jelenti a szabadság,hogy félrejár.Ezt vagy elfogadod,vagy mehet a levesbe.Itt már csak saját magadhoz lehetsz őszinte.
Kedves Kérdező!
Sürgősen szabadulj meg tőle!
Nem,szakítottam vele.
Kb. fél év múlva rámírt a huga,hogy szeretne velem találkozni.Pár hónappal volt a válása után.Sokat beszélgettünk,bevallotta mindíg is vonzónak tartott,csak nem akart a nővére vőlegényére hajtani,és mert ő is férjnél volt.néhány randi után összejöttünk,azóta is együtt vagyunk.
26#
Az kemény🙂
De jól tetted,hogy nem vetted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!