Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom titokban rászokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom titokban rászokott a cigire, és nem merte elmondani. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Hét hónapja vagyunk együtt. Mikor először mutatott be a társaságának, és megkínálták egy szállal, csak annyit mondtam, h az nem zavar, ha alkalmanként elszív pár szálat.

Ezután egyszer véletlenül összefutottunk valahol a vizsgái után. Odaszaladtam hozzá boldogan, ő meg kissé zavarba jött és szólt, hogy bocsi, de cigi szagom van. Az indok az volt, hogy stresszes volt az utóbbi pár hét a vizsgaidőszak miatt.

Majd végül pár napja átmentem hozzá. Friss póló volt rajta, de így is éreztem egy enyhe füst szagot. Ekkor bevallotta, hogy sajnos úgy látszik rászokott. Minden nap elszív valamennyit, azt nem mondta, hogy mennyit, csak annyit hogy egy dobozzal azért nem...

Nekem ez őszintén szólva nagyon rosszul esett. Én teljesen megbíztam benne, és mégse merte elmondani, csak miután lebukott. Megkérdezte, hogy de azért ugye szeretem még így is. Persze, hogy szeretem.

Lehet, hogy csak én fújom fel ennyire? Az is igaz, hogy mikor én ott vagyok, soha nem dohányzik, hogy ne legyen rossz illata.

Lehet ez önző dolognak hangzik, hogy ennyire "beskatulyázom", de nálam a dohányzás egy big no-no.

Ti hogy látjátok, mit kellene tennem? Fogadjam el? Vagy beszéljem meg vele? Veletek történt hasonló?

2020. jan. 30. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Eleve barmilyen fuggosegre hajlamos ember egy nagy NO. Teljesen mindegy, hogy elso randin, vagy a tizenötödiken derül ki. Az meg vegkepp egy masik nagy NO, hogy dugdossa mint valami hülye 13 eves kisgyerek.
2020. jan. 30. 09:13
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

Ki nem állatom a cigit. Ráadásul tudom, hogy genetikailag hajlamos vagyok a tüdőrákra... Plusz rettentő büdös. Büdös maga a füstje, az ember ruhája, haja, szája, keze.

Szerintem beszéled meg vele, hogy neked ez nem tetszik, de leginkább a saját egészsége és pénztárcája miatt szokjon le róla. Vége a vizsgáknak, szívjon egyre kevesebbet, aztán hagyja el teljesen. Beszélj vele!

2020. jan. 30. 09:22
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Nincs jogod beleszólni, ha szereted, elfogadod, hanem meg szakítani kell.
2020. jan. 30. 09:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem dohányzó pasiként én megértelek téged!

Én döntés elé állitanám,vagy a cigi vagy Te!

Ha igazán szeret teged valaszt

Menösködesböl cigizés akkor csak menöskodjön!!!

Keress 1nem dohanyzó pasit kérdező!

Üdv

2020. jan. 30. 10:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

#3 de van joga beleszólni, mert a dohányos nem érzi magán, mindenki más igen. Szóval a kérdező szagolja a cigi bűzét. Ha a barátja jobban rászokik, illetve elkezd a kérdező mellett is dohányozni, a kérdező egészsége is romlik a passzív dohányzás miatt.

Az én barátom is elszív 1-2 szálat, ha bulizunk, annak sem örülök, de annyi belefér. Úgysem bulizunk már sokszor.

2020. jan. 30. 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell ezt beszélni vele, hogy le akar-e szokni. Ha nem, te döntöd el, hogy el tudod-e viselni, vagy szakítóok. Amúgy megértelek, én sem bírom a bagószagot.
2020. jan. 30. 10:45
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
#5 Nem, nincs joga, a saját testéért mindenki maga felel. Neki ahhoz van joga, hogy emiatt kilépjen a kapcsolatból, ha neki ez nem fér bele.
2020. jan. 30. 11:58
 8/10 anonim ***** válasza:
79%

Mert hazug, gyerekes, csicska!

FÉRFI kell neked, nem ilyen.

2020. jan. 30. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne joga beleszólni? Ha neked big no akkor mondod, hogy vagy leszokik, vagy vége lesz.
2020. jan. 30. 12:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Reni te vagy az?
2020. jan. 31. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!