Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy megcsaltam, még akkor is ha megbántam és nem fordulna többet elő ilyen?
Garatualok!
A férfiak sose tudják a. Fszukat a helyen tartani, ha ott a lehetőség..
Egy ismerős csaj járt így: 7 éves barátság (legjobb barátnője) feküdt le az akkori pasijával.. egy gyönyörű,(női szemmel kedves, vicces lány, de évek óta (!!) nem volt kapcsolata a fenti után… elotte nem értettem miért, mert tényleg egy gyonyoru es szexi nő, aztán hallottam ezt a történetet, hogy azóta sem tud megbízni a férfiakban, és lány barátai sem nagyon vannak emiatt..
Gratulálok egy újabb traumához, amikor 2 fontos es közeli ember b.sz át rendesen a palánkon! Biztos megérte a b.szas hogy tönkretesz minimum évekre valaki életét. Remelem a Karma visszaadja, hogy megtanulod milyen érzés.
25
Ja, persze meg még jóformán gratulált is h megb..tad a bnojet és megcsaltad. Majd nem is tőled tudta meg. Köszönjük a kamu mesét.
Arról nem az adott barátnő tehet, hogy a faszinak csak 2 barátnője volt előtte. Ez nem indok a félrebszásra. Ha több lyukra vágyik még, akkor ne keressen normál kapcsolatot.
36
Hallgatlak, nem vágom honnan szeded az infót, de tegyük fel 8 pasija volt a csajnak, a csávódnak meg 2. Nem jöttem és mit akarsz mondani. Kifejeznie kérlek, számodra ez mit jelent?
Komolyan kérdezem, mert nekem is 2. Párom van (bár első komoly, 30 éves no létemre. Nem nem azért mer trónra vagyok és nem volt senki, hanem szimplán mert a jelenlegi 10 éve tart.
És elhiheted, én is kerültem már többször a 10 év alatt kísértésbe. :) szóval nagyon kíváncsi a tettél, hogy mire jogosít fel ezek szerint ez a szám?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!