Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam neki hogy megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy megcsaltam, még akkor is ha megbántam és nem fordulna többet elő ilyen?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel (én 21 ő 20). Mindig hűséges hozzám, kedves még akkor is amikor rossz hangulatom van. Egy hete történt hogy elmentünk egy barátnője nyaralójába(külföldön) és ott aludtunk nála két éjszakát. A csaj egy nagyon dekoratív személyiség volt, és az a gond hogy ki nem allhatom magam e miatt mert nem csak flörtöltem vele, de még mikor a barátnőm már aludt és ő meg én fent voltam, akkor hát.. nem is tudom hogy történt de egyszerűen nem tudtam ellenállni és lefekudtunk. Másnap el sem akartam hinni hogy ezt én komolyan képes voltam megtenni vele. Nem tudom elmondjam e neki az igazat vagy inkább hagyjam és ne mondjak semmit. Én azóta nagyon megbántam és még az üzenetére se válaszoltam (a lánynak).

2023. jan. 6. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
38%
Valószínűleg azért nem dobott ki mert ő is aláfeküdt valakinek. Legyél résen
2023. jan. 6. 12:59
 32/71 anonim ***** válasza:
98%

Garatualok!

A férfiak sose tudják a. Fszukat a helyen tartani, ha ott a lehetőség..

Egy ismerős csaj járt így: 7 éves barátság (legjobb barátnője) feküdt le az akkori pasijával.. egy gyönyörű,(női szemmel kedves, vicces lány, de évek óta (!!) nem volt kapcsolata a fenti után… elotte nem értettem miért, mert tényleg egy gyonyoru es szexi nő, aztán hallottam ezt a történetet, hogy azóta sem tud megbízni a férfiakban, és lány barátai sem nagyon vannak emiatt..

Gratulálok egy újabb traumához, amikor 2 fontos es közeli ember b.sz át rendesen a palánkon! Biztos megérte a b.szas hogy tönkretesz minimum évekre valaki életét. Remelem a Karma visszaadja, hogy megtanulod milyen érzés.

2023. jan. 6. 13:15
 33/71 anonim ***** válasza:
83%
Jó gyenge jellemű, ostoba a barátnőd, vagy kapcsolatfüggő. De majd rájön. Te meg egy önkontroll nélküli fsz vagy, szóval nem kell befőlni a nagy fogadkozàsodnak. Újra megfog történni, hiszen képtelen vagy megálljt parancsolni a himbi-limbidnek.
2023. jan. 6. 13:18
 34/71 anonim ***** válasza:
88%

25

Ja, persze meg még jóformán gratulált is h megb..tad a bnojet és megcsaltad. Majd nem is tőled tudta meg. Köszönjük a kamu mesét.

2023. jan. 6. 13:18
 35/71 anonim ***** válasza:
2%
igen 32-es de valahogy az összegzésnél mindig az van hogy 24 éves csaj.. hány barátja volt eddig? 8 24 éves srácnak? 2 :D érdekes ez... sztem kicsit gondolkodjatok el ezen ;)
2023. jan. 6. 13:19
 36/71 anonim ***** válasza:
85%

Arról nem az adott barátnő tehet, hogy a faszinak csak 2 barátnője volt előtte. Ez nem indok a félrebszásra. Ha több lyukra vágyik még, akkor ne keressen normál kapcsolatot.

2023. jan. 6. 13:24
 37/71 anonim ***** válasza:
ezt a mutogatást az a baj 100 évig lehet csinálni... mind1.
2023. jan. 6. 13:28
 38/71 anonim ***** válasza:
19%
Igen, valszeg már ő is megcsalt téged, csak nem tudsz róla, vagy tervezi, hogy a jövőben akkor ő is visszacsalhat
2023. jan. 6. 14:51
 39/71 anonim ***** válasza:
100%

36

Hallgatlak, nem vágom honnan szeded az infót, de tegyük fel 8 pasija volt a csajnak, a csávódnak meg 2. Nem jöttem és mit akarsz mondani. Kifejeznie kérlek, számodra ez mit jelent?

Komolyan kérdezem, mert nekem is 2. Párom van (bár első komoly, 30 éves no létemre. Nem nem azért mer trónra vagyok és nem volt senki, hanem szimplán mert a jelenlegi 10 éve tart.

És elhiheted, én is kerültem már többször a 10 év alatt kísértésbe. :) szóval nagyon kíváncsi a tettél, hogy mire jogosít fel ezek szerint ez a szám?

2023. jan. 6. 17:56
 40/71 anonim ***** válasza:
Kifejtenéd*
2023. jan. 6. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!