Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El lehet fáradni és kiégni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet fáradni és kiégni a szeretői viszonyban?

Figyelt kérdés
A tapasztalatom az, hogy ezek a viszonyok egyensúlytalanok. Valaki -általában a nők- jóval többet tesz bele, mint a másik. Amíg az egyiknek a viszony egy kapcsolódási lehetőség, a másik félnek csak a másik ( ki) használása. Valóban lehet úgy szexelni valakivel, hogy közben semmilyen felelősséget nem vállalsz érte? Hogy közben nem érezteted vele, hogy ő bár másmilyen minőségben- de egyfajta társad? Végül is a lehető legközelebb engeded magadhoz:)

ma 21:24
 1/1 anonim ***** válasza:

Nyilván igen,annàl fog betelni a pohár,aki többet érez.

(Én egyébként egyenes férfibe eddig csak hàromszor botlottam bele kb.,az egyik az első randin viràgcsokorral fogadott,màsodszorra nyíltan megmondta mozi utàn, hogy szerinte abszolút nincs köztünk kémia.Tehàt nem használt ki.A màsiknàl is még fiatalka voltam, megmondta, neki csak szex.Ezekbe bele sem szerettem.

A legutóbbi összetörte a szívem,mert csók plusz szex is volt,utàna talàlta ki, hogy neki ez nem pàlya.

Ez például most is nagyon fàj nekem, persze neki annyira nem mutattam,de làtja rajtam.)

ma 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!