Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek gyanús ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyanús ?

Figyelt kérdés

A párom folyton törli a Facebook keresési előzményeket.Onnan tudom hogy 2x pont láttam amikor törölte. Mindig én kezdeményezem a szexet ,ő nagyon ritkán ,pedig lenne rá igényem legalább minden másnap. Leborotválja az intim területeket ezzel nem lenne probléma , de alapból nem nagyon szokta főleg nem akkor amikor nekem épp kezdődik a menstruációm.Igényelném a több bujást , ölelés , régen sem volt az a típus de mostanra abszolút nincs ha én nem megyek oda hozzá neki eszébe sem jut , kommunikációval is hasonlóképpen állunk.Soha nincs pontos idő hogy mikor végez a munkájával mert vállalkozó.Tehát mondhatja hogy elhúzódott a munka.13 éves kapcsolat. Folyton nőket bámul minden platformon. Én kettő gyermek után sem híztam el 168cm és 55kg vagyok.

32N

ma 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Ennyit elég lett volna írnod: 13 éves kapcsolat.

Igen.

ma 17:39
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Tegyel ra nyomkovetot.

Meg egy kisgyerek is idegesito tud lenni. Szetintem feszultte teszik. Az meg rontja a trljesitokeoesseget sajnos. Szigeteld a falat es zard be oket amikor hazaer.

Itt a legfobb problemad h keves a szex.

Legyel pozitivabb.

ma 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

mutasd meg hogy te is tudsz gyanús lenni. dobd be magad! mutasd meg hogy te is tudsz pasikat keresgélni/találni. ha akarsz

nézzük az hogy esik a párodnak?

ma 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű,úgy van vele, hogy megvan a családmodell! Ezzel ő elvégezte a "dolgát", megtette amire vágytál!

Én úgy gondolom,akinek csinos párja van,az hamarabb tévedhet "rossz" útra, hisz úgy érzi, bárkit megkaphat!

És van a szép nőkre, egy csúnya,pasik közt előforduló mondás:Őt is unja valaki!

Nem feltétlen lehet ez, de nem biztos,hogy távol áll az igazságtól...

ma 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Felesleges törölgetnie, be lehet ugy állítani, hogy ne mentse az előzményeket egyáltalán.

Minden pasi leseget es megd.gna más nőket, ezen kár vetyengeni.

Sajnálatos hogy ilyen d.gópintyek csak.

ma 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Nincs más megoldás, meg kell hogy alaposan dugjalak. :D
ma 18:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem gyanús
ma 18:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A keresési előzményeket én is törlöm, mert gáznak érzem, hogy nézegetem néha a régi ismerőseimet, hogy hol tartanak sz életben hozzám képest :D Aki tudja, hogy lehet beállítani, hogy ne mentse az előzményeket, az írjon, légyszi :D

Na de a borotválás az gyanús, a gyakran elhúzódó munka gyanús, az, hogy sosem bújik kb, az már a vég, akármi is az oka...

ma 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja meg persze a legnagyobb gyanús dolog hogy mindenhol nőket néz, ezt kihagytam.
ma 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha akkor birotvalkozik amikor a munka elhuzodik akkor gyanus
ma 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!