Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyanús ?
A párom folyton törli a Facebook keresési előzményeket.Onnan tudom hogy 2x pont láttam amikor törölte. Mindig én kezdeményezem a szexet ,ő nagyon ritkán ,pedig lenne rá igényem legalább minden másnap. Leborotválja az intim területeket ezzel nem lenne probléma , de alapból nem nagyon szokta főleg nem akkor amikor nekem épp kezdődik a menstruációm.Igényelném a több bujást , ölelés , régen sem volt az a típus de mostanra abszolút nincs ha én nem megyek oda hozzá neki eszébe sem jut , kommunikációval is hasonlóképpen állunk.Soha nincs pontos idő hogy mikor végez a munkájával mert vállalkozó.Tehát mondhatja hogy elhúzódott a munka.13 éves kapcsolat. Folyton nőket bámul minden platformon. Én kettő gyermek után sem híztam el 168cm és 55kg vagyok.
32N
Ennyit elég lett volna írnod: 13 éves kapcsolat.
Igen.
Tegyel ra nyomkovetot.
Meg egy kisgyerek is idegesito tud lenni. Szetintem feszultte teszik. Az meg rontja a trljesitokeoesseget sajnos. Szigeteld a falat es zard be oket amikor hazaer.
Itt a legfobb problemad h keves a szex.
Legyel pozitivabb.
mutasd meg hogy te is tudsz gyanús lenni. dobd be magad! mutasd meg hogy te is tudsz pasikat keresgélni/találni. ha akarsz
nézzük az hogy esik a párodnak?
Valószínű,úgy van vele, hogy megvan a családmodell! Ezzel ő elvégezte a "dolgát", megtette amire vágytál!
Én úgy gondolom,akinek csinos párja van,az hamarabb tévedhet "rossz" útra, hisz úgy érzi, bárkit megkaphat!
És van a szép nőkre, egy csúnya,pasik közt előforduló mondás:Őt is unja valaki!
Nem feltétlen lehet ez, de nem biztos,hogy távol áll az igazságtól...
Felesleges törölgetnie, be lehet ugy állítani, hogy ne mentse az előzményeket egyáltalán.
Minden pasi leseget es megd.gna más nőket, ezen kár vetyengeni.
Sajnálatos hogy ilyen d.gópintyek csak.
A keresési előzményeket én is törlöm, mert gáznak érzem, hogy nézegetem néha a régi ismerőseimet, hogy hol tartanak sz életben hozzám képest :D Aki tudja, hogy lehet beállítani, hogy ne mentse az előzményeket, az írjon, légyszi :D
Na de a borotválás az gyanús, a gyakran elhúzódó munka gyanús, az, hogy sosem bújik kb, az már a vég, akármi is az oka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!