Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a párom? Hogyan derítsem ki, hogy megcsal-e?
Figyelt kérdés
Mindketten 30 évesek vagyunk, még az egyetemen ismerkedtünk meg egymással, 10 éve vagyunk együtt. Most történt az, hogy láttam együtt egy 60 éves vén kujonnal. Hogy van-köztük valami, azt nem tudom, de a fiát ismerem az öregnek, az 25 éves, beszéltem is vele az ügyről, azt mondta, hogy feltűnően sokat látja a páromat az apjával. Az apja meg rendelt magának valami szexuális teljesítménynövelőt. Akkor most megcsal a párom ezzel az öregemberrel? Ennyire félreismertem volna 10 év alatt? Én is 30 éves vagyok, én nem tudnék úgy tekinteni egy 60 éves nőre, az anyám annyi idős ne vicceljünk már. Ez valami betegség lehet a párom részéről, hogy ilyen öregember kell neki? Vagy nem is igaz, hogy viszonya van vele, csak az öreg fia akar minket összeugrasztani? Nem akarom csak úgy letámadni a páromat, mert az is lehet, hogy nincs köztük semmi. De sok jel arra mutat, hogy van. Szeretném ha kiderülne.2023. szept. 9. 17:23
1/15 anonim válasza:
Miért? Mert 10 év alatt ràdunt,kell az új izgalom,veled màr minden uncsi..
.
3/15 anonim válasza:
Lehet, hogy csak tanácsot kért tőle az idősebb férfi (nem öregember).
4/15 anonim válasza:
Párod mit mond, miért találkozik vele?
5/15 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy csak barátok. Beszélgetni jár hozzá azt mondja.
2023. szept. 9. 18:04
6/15 anonim válasza:
A fiához jár. Az öreg csak alibi.
7/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ahhoz járna. Jól ismerem a fiatalt, korához képest is rendkívül visszafogott, sosem csajozik, még azzal is megvádolták, hogy meleg, pedig tudom, hogy nem meleg. Attól, hogy nincs barátnője még nem meleg. Az öregben viszont nem vagyok biztos. Nagy kujon, több fiatal nővel is kikezdett már, de nem hiszem, hogy a páromnak ilyen öregember kellene.
2023. szept. 9. 20:25
8/15 anonim válasza:
7
Ha megkapja tőle azt amit tőled nem akkor simán.
Ez lehet kedvesség, figyelem, törődés, bármi ...
A nők az ilyen lelkidolgokat ezerszer többet igénylik mint azt egy pasi gondolná.
10/15 anonim válasza:
Hát nem tudom, nőként nem kezdenék egy ilyen idős férfival, de h ezzel kérdésel jönne a férjem először kinevetném, aztán kiraknám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!