Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem ír vissza a srác?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza a srác? Egyszer ír, aztán napokig semmi, miért csinálja ezt? És mit írjak neki hogy ki derítsem tényleg tetszem-e neki?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, elkezdtünk irogatni, mert elég messze lakunk egymástól. Van mikor egész nap ír, érdeklődik utánam és nagyon jó témákat hoz fel beszélgetésnél. Van mikor órákat irogatunk. Aztán nem rég találkoztunk és akkor is érdeklődő volt, láttam hogy tetszek neki. Mióta találkoztunk csak 1x vagy 2x írt vissza. Vagy napokig semmit. Nem értem mi történt.
2022. máj. 31. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Kiestel a pixisbol. Valamit felreerthettel, annyira megse tetszhettel neki.
2022. máj. 31. 21:09
 2/8 anonim ***** válasza:
46%

Honnan tudhatja egy kívülálló?

Megunt.

Becsajozott.

Sok jó programja van.

Elutazott.

A haverjaival bulizik.

Tanul, vizsgára készül.

Sok a munkája.

Családi problémái vannak.

Egzisztenciális gondjai vannak.

Nem ír, nem ír. Na, és?!

Az élet megy tovább.

Nem ő volt megírva neked.

2022. máj. 31. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy sokat dolgozik ezért nem is irogatok neki állandóan. De az egyik haverja is mondta nekem, hogy szerinte tetszek a srácnak.
2022. máj. 31. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem rég ért véget az előző kapcsolata, amiről többet nem tudok, csak hogy a csaj még néha irogat neki.
2022. máj. 31. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a személyes találka nem győzte meg, nem mozgattad meg eléggé és lankadt az érdeklődése.
2022. máj. 31. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
Én nem értem, neked mi bajod van? Ha nem ír, hát nem ír, van élete. Legyen neked is. Nem a nő dolga ácsingózni egy pasi után. Neki kell téged meghódítani, ha nem kepeszt, hát majd kepeszt más.
2022. máj. 31. 21:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Elég nehéz kepeszteni ha 340km van a két ember között.
2022. máj. 31. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

340 km?

Komolytalan az egész.

Lehet, hogy ő is rájött erre.

2022. jún. 1. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!