Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy derítsem ki?
Figyelt kérdés
Szóval... Van egy fiú, több mint egy éve ismerem már... egy évvel fölöttem jár suliba és hát... :$ nagyon bejön és szeretem is... Tök jól elvagyunk egymással, elmondunk mindent egymásnak, stb.... Ma is csomót hülyültünk szünetbe... Nem tudom, hogy bejövök-e neki... Állandóan mosolyog rám meg minden... Van barátnője... Viszont. Mint írtam mindent megbeszélünk... Elmondta, hogy egyáltalán nem szereti a lányt... Nem is akar vele lenni... (ami látszik is.) Hogy derítsem ki, hogy érez-e irántam valamit?!2011. márc. 11. 14:37
1/7 anonim válasza:
És azt nem mondta, hogy ha nem akar vele lenni, mégis mi a pék fájáért van vele?
2/7 anonim válasza:
kérdezz rá legközelebb, ha ez a téma, h és vki más bejön e neki? nézd a reakcióját, ha igen, akkor esetleg puhatold ki h ki az... és ha elmondja ki is derül, ha nincs kiszemelt, akkor is lehetsz még befutó!
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem...
2011. márc. 11. 14:41
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen... ez bíztató :)
2011. márc. 11. 14:42
5/7 anonim válasza:
Hát fiam, ha egy olyan fiúért epekedsz, aki egy olyan lánnyal van együtt, akit nem szeret... rá fogsz erre b*szni. Szar alak.
6/7 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy milyen lányok jönnek be neki. Ha tetszel neki és van egy kis esze, akkor rólad fog beszélni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. =)
2011. márc. 17. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!