Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik félremennek kapcsolatukban hogyan szokták/tudják megtenni? Gyanakszom az egyik barátom párjára, mivel mostanában minimum gyanús dolgokat szokott emlegetni. Persze az is lehet, h. nincs náluk baj, csak nekem tűnik úgy, h. a nőnek viszonya lehet.
Nem fogok részleteket leírni, mert mi van ha egyikük feljár(hat) erre az oldalra, és esetleg magára ismer a jelekből - de gyanakszon a jegyesére az utóbbi hónapokban a velem eléggé őszintén megosztott dolgokból.
Ugyanakkor lehet, hogy csupán én értem félre, és valójában nincs semmi probléma, vagy valami más áll a háttérben.
De.
El nem tudom képzelni, hogy akik (sokan vannak, ugye gyakran hallani, olvasni story-kat) kikacsingatnak az évek óta tartó kapcsolatukból - mert ez, vagy az már nem tetszik nekik, esetleg lassan kezd kihűlni a szerelem -, azok hogyan tudják/szokták megtenni ezt? Ha esetleg mégis igazam lenne a végén...
Hiszen a mi (párom és én) kapcsolatunkból kiindulva, abban a pillanatban, ha valamelyikünk néhány órára kimaradozna, azt a másik rögtön meg tudná, mivel mi többségében (lehet mosolyogni) otthonülő típusúak vagyunk. Talán egy, legfeljebb két alkalom még nem tűnne fel, meg lehet hogy lenne is rá magyarázat, de gyakran azért már feltűnne mindkettőnknek. (Például hetente többször, vagy akár csupán hetente egyszer, kéthetente egyszer, de végig folyamatosan.)
Sőt tovább megyek, nemcsak értetlenül állok a félrelépők módszerei előtt, de az ő esetükben (mindketten tanárok) még azt sem tudom elképzelni, hogy hogyan ismerkedhetett az egyikük össze egy ismeretlennel? Vagy akárkivel. Meg mégis mit mondhat/nyújthat egy új férfi, hogy képes legyen elcsavarni lassanként egy olyan nő fejét, akinek ráadásul (úgy tudom) évek óta jó, vagy minimum közepesen jó párkapcsolata van? Azért a legtöbb ipse ebben az országban messze nem egy szappanoperából kilépő, sármjával/beszédével vágykeltő latino szerető...
Tehát mind a harmadik fél megjelenése/belépése egy több éves párkapcsolatba, egy elvileg jó viszonyba...
...mind pedig (ha megtörténik a félrelépés) a lehetőségek/alkalmak módszerei, majd "magyarázatai" elképzelhetetlenek számomra.
Tényleg nem tudom hogyan lehet ezt - pláne lebukás nélkül - csinálni. (Meg akkor már miért nem tudnak szakítani? Ezzel is mi bajuk lehet? Ha láthatóan nem megy együtt.)
Azert a haver párjára féltékenykedni, meg gyanakodni kicsit beteg. Hallod nem veled jár közöd nincs hozzá.
Más nőkre figyelj inkabb.
Feltételezem, ha történik is ilyen (vagy a nő elkezd foglalkozni egy-egy félrelépésnek esetleges gondolatával), amögött nem feltétlen csak menekülés állhat. Hanem szerintem az is, hogy már kezd kihűlni a kapcsolat, vagy a hölgynek ez és az, meg amaz nem tetszik a párkapcsolatban (tehát férfi is aktívan tesz a párkapcsolat ellen, akár akaratán kívül is). Sok ilyen ok lehet szerintem, hogy három-négy-öt (hat-hét?) év után vagy válás, vagy folyamatos csalás fog beállni.
Itt a kérdés egyedül az, hogy hogyan szokták ezt csinálni? Vagy hogy hogyan tudják ezt megoldani? Hogy a másiknak ne (vagy "ne nagyon") tűnjön fel? Mik lehetnek a módszereik? Egyáltalán hogyan magyarázzák ki otthon? Mert tényleg nem tudom elképzelni!
Természetesen ez Neked ment első. 🙂 Második pedig butuska, nem gondolja át a dolgokat, teljesen alaptalanul ítél.
Nem féltékeny vagyok ez egy, kettő: több van itt a háttérben részemről, sajnálom, ha neked - velem ellentétben - csupán felszínesek a kapcsolataid és nem vagy képes aggódni egy jó ember miatt.
Mindenki másnak: a kérdés magától értetődően nem ez volt. Ott áll fent, illetve az előző hozzászólásom végén. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Én azt gondolom, nem tudhatod, hogy másnak mennyire jó a kapcsolata, nem látsz bele, ezt csak ok ketten tudják. Sok olyan kapcsolat, házasság van(személyesen is tudok ilyet) ami kívülről boldognak tűnik meg a legközelebbi barátok,családtagok számára is, belülről meg rohad, és nagyon boldogtalan.
Egyébként nem nehéz megoldani. Főleg ha vannak állandó programok. Pl. Heti kétszer masszázsra jár a nő. Honnan tudja a férfi, hogy tényleg ott van? Vagy jógára stb. A másik, hogy kivesz szabit, betegállomány stb. a párjának meg azt mondja dolgozni megy. Stb
És egy kapcsolatban levő nőben ilyen erős érzelmeket képes kiváltani egy új férfi (ahogy írtam szerintem többségben nem is latin amorózók)?
Hogy akár betegszabadságot is kivesz, vagy például elkezd járni jógára, ha addig úgymond nem járt (vagy valamilyen más programra)?
Ilyen érzelmeket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!