Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akik félremennek kapcsolatukba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik félremennek kapcsolatukban hogyan szokták/tudják megtenni? Gyanakszom az egyik barátom párjára, mivel mostanában minimum gyanús dolgokat szokott emlegetni. Persze az is lehet, h. nincs náluk baj, csak nekem tűnik úgy, h. a nőnek viszonya lehet.

Figyelt kérdés

Nem fogok részleteket leírni, mert mi van ha egyikük feljár(hat) erre az oldalra, és esetleg magára ismer a jelekből - de gyanakszon a jegyesére az utóbbi hónapokban a velem eléggé őszintén megosztott dolgokból.

Ugyanakkor lehet, hogy csupán én értem félre, és valójában nincs semmi probléma, vagy valami más áll a háttérben.

De.

El nem tudom képzelni, hogy akik (sokan vannak, ugye gyakran hallani, olvasni story-kat) kikacsingatnak az évek óta tartó kapcsolatukból - mert ez, vagy az már nem tetszik nekik, esetleg lassan kezd kihűlni a szerelem -, azok hogyan tudják/szokták megtenni ezt? Ha esetleg mégis igazam lenne a végén...

Hiszen a mi (párom és én) kapcsolatunkból kiindulva, abban a pillanatban, ha valamelyikünk néhány órára kimaradozna, azt a másik rögtön meg tudná, mivel mi többségében (lehet mosolyogni) otthonülő típusúak vagyunk. Talán egy, legfeljebb két alkalom még nem tűnne fel, meg lehet hogy lenne is rá magyarázat, de gyakran azért már feltűnne mindkettőnknek. (Például hetente többször, vagy akár csupán hetente egyszer, kéthetente egyszer, de végig folyamatosan.)

Sőt tovább megyek, nemcsak értetlenül állok a félrelépők módszerei előtt, de az ő esetükben (mindketten tanárok) még azt sem tudom elképzelni, hogy hogyan ismerkedhetett az egyikük össze egy ismeretlennel? Vagy akárkivel. Meg mégis mit mondhat/nyújthat egy új férfi, hogy képes legyen elcsavarni lassanként egy olyan nő fejét, akinek ráadásul (úgy tudom) évek óta jó, vagy minimum közepesen jó párkapcsolata van? Azért a legtöbb ipse ebben az országban messze nem egy szappanoperából kilépő, sármjával/beszédével vágykeltő latino szerető...

Tehát mind a harmadik fél megjelenése/belépése egy több éves párkapcsolatba, egy elvileg jó viszonyba...

...mind pedig (ha megtörténik a félrelépés) a lehetőségek/alkalmak módszerei, majd "magyarázatai" elképzelhetetlenek számomra.

Tényleg nem tudom hogyan lehet ezt - pláne lebukás nélkül - csinálni. (Meg akkor már miért nem tudnak szakítani? Ezzel is mi bajuk lehet? Ha láthatóan nem megy együtt.)

nov. 9. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, ha rossz a kapcsolat még egy nem latin amorozo(ahogy te írtad), is királyfi ám tűnik. Ami új, az sokszor amúgy is jobb reményekkel kecsegtet és csábító, de ha pluszban rossz a kapcsolatom, akkor a szomszéd jozsit is hercegnek látom, mivel menekulnék kifele.

De visszafelé is igaz. Ha jó az alap kapcsolat, jöhet a George Clooney is, nem fogok félremenni. Szóval minden a kapcsolat minőségen múlik . 9-es

nov. 9. 20:41
 12/15 anonim ***** válasza:
35%

Attól tartok, hogy nagyon ráérsz; irigykedsz a mások párkapcsolatára; látens vonzódsz a barátod nője iránt.

Aki a saját magánéletét éli, az nem ér rá aggódni a barát/haver nője miatt.

nov. 9. 23:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem ismersz. Az attól tartok pedig csupán egy olyan érzés, amiért az életednek (vagy az itt olvasottak alapján kialakult) negatív tapasztalataid vetítenek ki számodra ismeretlen vadidegenekre, és ezt próbálod magadnak valóságként bemagyarázni.
nov. 10. 11:39
 14/15 Kései Sirató ***** válasza:

Szerelemről még nem hallottál? Bárki beleszerethet valaki másba, ha úgy adódik hogy becsap a villám, megremeg a térde, stb. Szóval egy ok lehet az, hogy szerelmes lett. Elképzelhető, hogy szenved és bűntudata van, vagy latolgatja a szakítást.

Persze más ok is lehet, nem csak a szerelem. Lehet, hogy nem bulizta ki magát fiatalon és most pótolja be, ami kimaradt, de ezer más is lehet.

tegnapelőtt 14:53
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm hozzászólásod (neked is), de nem ez volt a kérdés.
tegnapelőtt 18:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!