Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Túlreagálom vagy ezek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy ezek tényleg gyanús dolgok?

Figyelt kérdés

4 hónapja ismerkedek valakivel, mondhatni már egy pár vagyunk. Ő mondja hogy szeret, én is szeretem de nekem több idő kell hogy teljesen át tudjam adni magam az érzésnek.

Az első héten történt egy olyan, hogy egy lány egymás után 5x felhívta, és a messengere is folyamatosan pittyent. Mondtam neki hogy nyugodtan vegye fel a telefont mert biztos fontos ha ennyiszer hívja, ha szeretne félre is vonulhat de nem vette fel. Kérdeztem tőle hogy ki az a lány, azt mondta előttem találkozgatott vele de nem volt közöttük semmi és nem tudja miért zaklatja. Átsiklottam felette, nem akartam már az elején bizalmatlannak tűnni.

Azért ránéztem a csaj profiljára, ahol volt kint kép az autójáról. Ez az autó kb. 1 hónapja ott parkol ahol a barátom lakik. Amikor megkérdeztem tőle hogy miért van itt mindig, a válasz az volt hogy nem tudja. Tegnap ez a csaj az alatta levő lakásból lépett ki amikor mentünk le, feltételezem hogy nemrég költözött a lépcsőházba. Nem tartom kizártnak hogy nem találkozott vele ott 1 hónap alatt, de kitudja.

A lakásában is vannak olyan dolgok amiről azt gondolom hogy egy régi kapcsolatból maradtak vissza, pl. művirág csokor amin “Boldog születésnapot, szeretlek” felirat van, vagy szeretlek-es hűtőmágnes. Ezekre is rákérdeztem de a válasz….már nem emlékszik honnan van/kitől vagy ki kapta.

Nem feltételezem róla hogy megcsalna vagy hogy bárki mást odahívna a lakásába, de kicsit úgy érzem hogy titkolózik és nem tud/akar megszabadulni a múltjától.

Még egy apróság, úgy alszik hogy a telefonja a párnája alatt van, pedig ott az éjjeliszekrény és mellette is bőven elférne az ágyon. Mintha attól félne hogy belenézek.

Szerintetek is gyanús vagy túlreagálom (2 komoly párkapcsolatom volt, mindkétszer volt egy másik lány)?

okt. 20. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

"4 hónapja ismerkedek valakivel, mondhatni már egy pár vagyunk."

Drága bogaram ti egyáltalán nem vagytok párkapcsolatban és ő éli az életét. Nemcsak azzal a csajjal van jóban hanem mellette még mással/másokkal is, példának okáért veled. Szinglik vagytok mindketten hiába fekszetek le egymással és nem tartozik neked hűséggel. Az a te személyes problémád ha abba ringatod önmagad, hogy ti egy pár vagytok.

okt. 20. 13:48
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

"Ő mondja hogy szeret, én is szeretem de nekem több idő kell hogy teljesen át tudjam adni magam az érzésnek."

Miféle ökörség már ez? Egyikőtök se szerelmes. Fellángolás történik 4 hónapos intervallumban, bár ki lehet jelenteni, hogy mégcsak abban sem vagytok. Te elhitetted saját magaddal, hogy szereted, de inkább az érzést kergeted ő pedig hazudik és szexre tart mint a másik lányt. Egyébként tényleg szexkapcsolatban vagytok és ha nem lett leszögezve előre az exkluzivitás akkor nyugodtan szexelhet másokkal. Természetesen ez rád is vonatkozik.

okt. 20. 13:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kimondtátok egyáltalán, hogy ti egy pár vagytok?

Véletlenek előfordulhatnak, na de ennyi "véletlen"???

"egy lány egymás után 5x felhívta, és a messengere is folyamatosan pittyent. Mondtam neki hogy nyugodtan vegye fel a telefont mert biztos fontos ha ennyiszer hívja, ha szeretne félre is vonulhat de nem vette fel."

"Azért ránéztem a csaj profiljára, ahol volt kint kép az autójáról. Ez az autó kb. 1 hónapja ott parkol ahol a barátom lakik. Amikor megkérdeztem tőle hogy miért van itt mindig, a válasz az volt hogy nem tudja."

"Tegnap ez a csaj az alatta levő lakásból lépett ki."

🤡🤡🤡🤡

"Átsiklottam felette, nem akartam már az elején bizalmatlannak tűnni."

Ezek azok a bizonyos megérzések, amikre illik hallgatni, és nem azon problémázni, hogy na majd a másik mit gondol. Kit érdekel??

Mert így jobb, hogy magadban örlődsz???

Ja meg, amit az első is ír, hogy max te hiszed azt, hogy van párod.

Előtted nem merte még a telefont se felvenni.

Érdekes módon semmit se tud.

Nem a f*szt nem tudja.

okt. 20. 13:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első "bakinál" hanyagolni kellett volna őt, de te nem hagyod, hogy bohócot csináljon belőled.

Persze, hogy nem mondja el, hogy őt is leápolja hiszen elég azt mondania, hogy nem tudja miről beszélsz és te elhiszed neki.

Hogy lehetsz ennyire hülye már elnézést? Önbecsülésed miért nincs kérdező? :(

okt. 20. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
(*te nem, hagyod)
okt. 20. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
86%

Aha. Tehát nem tudja, hogy a csaj, akivel randizgatott és hívogatja, az pont alatta lakik.

Ezt ki veszi be?

Az a kérdés, hogy jobb most szakítani, vagy X hónap múlva, mikor már nem hazudhatsz magadnak.

okt. 20. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

1 hét elteltével már voltak kétes jelek, erre szépen elhessegeted, most meg 4 hónap el telt.

Meg el is fog több is, mert elég azt mondani, hogy "nyem tudom". Sőt még majd te fogsz elnézést kérni, mert hogyan mersz kètelkedni.

okt. 20. 14:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha te hivogatod ötször es nem veszi fel, majd megtudod🤣
okt. 20. 14:13
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen nincs, hogy valaki ennyire felmosórongy egy farok miatt. Nem hiszem el, hogy ez valós kérdés. Inkább trollkodik az OP. De ha mégis igaz akkor szedd össze magad és szépen ne feküdj alá többet, zavard el az életedből örökre. Érthetetlen, hogy 4 hónap tájékán nem tudod, hogy a társad-e. Ennyire ostobának lenni egyenesen bűn.
okt. 20. 14:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát elég gyanús...

Nem tudja, hogy a lány akivel előtted randizgatott az pont ugyanabban a háztömbben lakik? Ugyan már...

Amúgy azt is jó lenne biztosan tudni, hogy akkor ti egy pár vagytok-e már, ő vajon mit gondol erről.

okt. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!