Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom vagy ezek tényleg gyanús dolgok?
4 hónapja ismerkedek valakivel, mondhatni már egy pár vagyunk. Ő mondja hogy szeret, én is szeretem de nekem több idő kell hogy teljesen át tudjam adni magam az érzésnek.
Az első héten történt egy olyan, hogy egy lány egymás után 5x felhívta, és a messengere is folyamatosan pittyent. Mondtam neki hogy nyugodtan vegye fel a telefont mert biztos fontos ha ennyiszer hívja, ha szeretne félre is vonulhat de nem vette fel. Kérdeztem tőle hogy ki az a lány, azt mondta előttem találkozgatott vele de nem volt közöttük semmi és nem tudja miért zaklatja. Átsiklottam felette, nem akartam már az elején bizalmatlannak tűnni.
Azért ránéztem a csaj profiljára, ahol volt kint kép az autójáról. Ez az autó kb. 1 hónapja ott parkol ahol a barátom lakik. Amikor megkérdeztem tőle hogy miért van itt mindig, a válasz az volt hogy nem tudja. Tegnap ez a csaj az alatta levő lakásból lépett ki amikor mentünk le, feltételezem hogy nemrég költözött a lépcsőházba. Nem tartom kizártnak hogy nem találkozott vele ott 1 hónap alatt, de kitudja.
A lakásában is vannak olyan dolgok amiről azt gondolom hogy egy régi kapcsolatból maradtak vissza, pl. művirág csokor amin “Boldog születésnapot, szeretlek” felirat van, vagy szeretlek-es hűtőmágnes. Ezekre is rákérdeztem de a válasz….már nem emlékszik honnan van/kitől vagy ki kapta.
Nem feltételezem róla hogy megcsalna vagy hogy bárki mást odahívna a lakásába, de kicsit úgy érzem hogy titkolózik és nem tud/akar megszabadulni a múltjától.
Még egy apróság, úgy alszik hogy a telefonja a párnája alatt van, pedig ott az éjjeliszekrény és mellette is bőven elférne az ágyon. Mintha attól félne hogy belenézek.
Szerintetek is gyanús vagy túlreagálom (2 komoly párkapcsolatom volt, mindkétszer volt egy másik lány)?
Remélem azért tisztàban vagy vele, hogy ha valaki ötször hív egy férfit, akkor valami közük van egymáshoz és kap is valamit tőle, különben nem keresné...
Persze nyilván jobb jàtszani a hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!