Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek gyanús ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyanús ?

Figyelt kérdés

A párom folyton törli a Facebook keresési előzményeket.Onnan tudom hogy 2x pont láttam amikor törölte. Mindig én kezdeményezem a szexet ,ő nagyon ritkán ,pedig lenne rá igényem legalább minden másnap. Leborotválja az intim területeket ezzel nem lenne probléma , de alapból nem nagyon szokta főleg nem akkor amikor nekem épp kezdődik a menstruációm.Igényelném a több bujást , ölelés , régen sem volt az a típus de mostanra abszolút nincs ha én nem megyek oda hozzá neki eszébe sem jut , kommunikációval is hasonlóképpen állunk.Soha nincs pontos idő hogy mikor végez a munkájával mert vállalkozó.Tehát mondhatja hogy elhúzódott a munka.13 éves kapcsolat. Folyton nőket bámul minden platformon. Én kettő gyermek után sem híztam el 168cm és 55kg vagyok.

32N

jan. 23. 17:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Írhatod filccel a tökére hogy "itt vagy?" ha a szerető odaírja hogy igen és a levél visszaérkezik hozzád akkor megtudod az igazat 🙂
jan. 23. 23:46
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Borotválkozás :

Egy nő mit is csinál mielőtr kimegy az utcára ? Háááát sminkel.

Ha egy pasi ápoltan akar kinézni és úgy elmenni akkor az csal igaz ?

Hahaha

jan. 24. 05:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól számolo, akkor te 19 volál, amikor megismerkedtetek.

A srác meg lehetett kb 20-25 akkor.

Egész életemben minden nőnek, lánynak azt mondtam, hogy csak olyan pasihoz szabad hozzámenni, aki már "kikirálykodta" magát az életben. Hogyan ?

Minden pasi szeret "királykodni" és most csakis izléses kereteken belül gondolom. És ezt általában 30 alatt nem éri el egzisztenciában, akkorra lesz elvileg sikeres a személyisége is (nem csak a bankszámlája). Na és ilyenkor körbeveszi 25millió csinosabbnál szebb nő, ő pedig biztos felpróbál egyet-tizenegyet, x-et. Na most, ha ez a pasi 22-24 évesen elvette, azt a 18-22é lányt, aki brutálfinoman lesz..pta 2x egymásután, a lány meg hozzáment (szegény), na annak a kapcsolatnak ott a vége 30 éves korára a fentiek miatt. Igen vannak kivételek, de a főcsapás ez, nézzetek körül egy kicsit nyitott szemmel a környezetetekben.

Sztem a kérdező is így járt.

jan. 24. 08:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad, nem "gyanús", hanem tény, hogy a párod kevesebbet tesz bele a kapcsolatba, és más nőket bámul a neten. Első körben ne azon agyaljál, hogy vajon mit tehet még ezen kívül, hanem ezt tisztázd. Egyrészt vele, hogy mi van a háttérben, másrészt magaddal, hogy belefér-e ez neked egy kapcsolatba. Egyébként ilyen esetben nagy valószínűséggel a hátad mögött írogatni is szokott több csajnak, de olyan nincs, akivel személyesen találkozgatna vagy pláne félredugna (esetleg még munkakapcsolatban némi ártatlan egófényezés előfordulhat, ennyi) - pont azért éli ki magát a netes platformokon inkább.
jan. 24. 09:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Én kb tíz évig csináltam hogy aki szimpatikus, szép bejelöltem facebookon hogy ott legyen nekem az ismerőseim között és lássam ha új jó képe lesz és hogy ha hiányzik a látványa akkor könnyebb megtalálnom az ismerőseim közt. Egyszerűen csak szeretek ránézni a helyes nőkre, sosem írtam rá egyikre sem. Nekem a képek a hangulat miatt kellenek. Volt amelyik kép azért fogott meg mert sörök, kocsma, vagy az esti város olyan hangulatos volt ami nekem nosztalgia és nő nem is volt rajta olyan aki tetszene. Nem minden esetben azért néz nőket hogy udvaroljon a pasi. Sok volt koléganőm képeit azért nézem mert ők emlék nekem, vagy aranyos az arca vagy jó hangulatú nyaralós, bulis, vagy valami eseményes képet rak fel. Voltak nők akiket naponta kerestem meg hogy újra lássam a képét mert egy fél évig fel voltam lángolva iránta. Amíg nem ír rájuk és csak szórakozásból nézi őket addig nem gond szerintem, én ha gyanús egy nő ráírnék hogy tesztelje már le a kanospasimat hogy mit fog írogatni.
jan. 24. 10:32
 16/16 anonim ***** válasza:

"Tehát mondhatja hogy elhúzódott a munka.13 éves kapcsolat. Folyton nőket bámul minden platformon."

Unja az otthoni kosztot. Amelyik pasasnak pénze és igénye van rá, úgyis megoldja a szexet valami nővel.

"Én kettő gyermek után sem híztam el 168cm és 55kg vagyok.

32N"

Istennő vagy!

Szerintem kezdj el félrerakosgatni otthon saját részre a hazaadott pénzből pár évig, aztán keress egy jó válóperes ügyvédet! Szívesen ajánlok, ha kérsz.

És addig is tarts szeretőt!

50/F

jan. 24. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!