Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél megalázóbb dolgot el tudtok képzelni, mit tegyek?
Tessék itt egy hasznos tanács: fogd be és főzz tovább :)
Egyébként meg megnéztem volna, hogy ez a manusz, életed szerelme hogy vallotta volna be, hogy mekkorát is dugtak a dagi csajjal.
Mert gondolod ezt elmondta volna mi?
Szimpla kiváncsiság nem hajt más ágyába. Állt rá a farka régóta rendesen. Sztem azóta is rajta csámcsog.
Sőt téged is lehet nem virággal hanem sütivel engesztel :D
60/ hagyd el, felszínes hülye pcsa. pont összeillenek a párjával
de az érzéseim ezt sugallják helyesnek+
Hát nem csodálom, hogy az érzéseidre hagyatkozol, ha már másra úgysem tudsz :D
Volt ilyen esetem, de én vagyok a dagi csaj.
A srác magas, izmos, jóképű, diplomás, értelmiségi családból. A barátnője igazi kirakatbaba: szép, és csak mutogatni van.
A szülők és a haverok előtt a srác sose merte felvállalni, hogy odavan a kövér nőként. De mindig volt egy dagi csaj, aki a szeretője. Meg a csini barátnő a kirakatban, aki süket és vak, amíg az esküvő be van ígérve.
Azt nem írtad le, hogy Te hány éves vagy?
Azt hiszem, hogy mivel a válaszadók átlagéletkora a 16 évet sem éri el, nem igazán várhatsz ésszerű tanácsot. Fiatalon nagyon fáj a megcsalás, de ez csak a birtoklási vágytól van! Ha valakit igazán szeretsz, akkor elnézheted neki azt is hogy rámászik egy disznóra, mert megkívánta, vagy arra volt kíváncsi, hogy hogy visít a szextől. Az ember nagy valószínűséggel nem monogám. A nemi szerveink a szaporodásra rendeltettek. A férfi arra termett hogy minden meghódítható nőstényt megtermékenyítsen. De lejöttünk a fáról, és változott a felállás. Kialakultak párok, akik segítették egymást az aktus után is. Kialakultak olyan kultúrák, ahol 10 felesége is lehet egy férfinek. Az eszkimók felkínálják a feleségüket az idegennek, hogy az nemzzen gyereket a feleségüknek, mert így csökkentik a beltenyészet veszélyét. Minden ember hasonlít a másikra, de senki sem egyforma. Ezt a problémát, nem mi, hanem Te fogod megoldani! 31 évesen már lehetett volna a fiúnak mindeféle nője. Miért akkor tette ezt, amikor elhatároztátok hogy magasabb szintre léptek? Én arra tippelek, hogy Te vallási okokból nem akarod ezt a dolgot már "elengedni". De a szívedben tele van a kalocsnid vele. Ha akarsz ról még beszélni írj!
68 Halálosan röhejes vagy, és próbálsz itt arra utazni, hogy nem múltunk el 16. Szívecském 36 is elmúltam. És aki engem megcsal, szépen repül.
Szóval valószínűleg a te érzelmi intelligenciád egyenlő a nullával, ezt a kisregényt meg már mintha írogattad volna itt-ott, csak máshol sem figyeltek rád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!