Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél megalázóbb dolgot el tudtok képzelni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátom (31) megcsalt egy 114 kg-os nővel, mondván kíváncsi volt, milyen a szex egy ducibbal. 54 kg vagyok, előttem is mindvégig csinos barátnői voltak, eddig kifejezetten lenézte az ilyen alkatúakat. Állítása szerint egyáltalán nem volt jó vele a szex, megbánta.2021. ápr. 16. 15:45
101/127 anonim válasza:
Tudod, hogy mi ennél megalázóbb? Mikor ott vigyorogsz fehér ruhában, a spicces férjed pedig már szemez valamelyik rokonoddal, és mindenki szánakozva néz rád.
102/127 anonim válasza:
Te alázod saját magad, ha ezt lenyeled neki.
103/127 anonim válasza:
Én komolyan osszehoznalak a barátnőmmel..... Foggal körömmel védte a hűtlen pasiját. Hiába mondta család, barát, hogy most kell lépni... Ő hozzament, utólag kiderult most kapaszkodj esküvő után egy hétre már megcsalta😀, 1 éves viszony után kiderult, a nő beszámolt így derült ki az esküvő utáni 1 hét is... Kibekult, meg bocsátott, mert neki az volt a lényeg, hogy de a családot választotta nem a "ribit"... Pár év múlva megint gyanús lett pasi, akkor közeli rokon volt a következő préda, természetesen jött a homokba fej dugás, utána lett egy nő és a pasi ott hagyta... Nyugodj meg mai napig azt mondja bárcsak akkor lett volna esze, amikor először megcsalta és el nézte.
104/127 anonim válasza:
101 De csak a 125 kilós rokonnal, aki egyébként egy zsidó -kínai házaspár hadirokkant fia. Mert addigra már emelte a tétet :D
105/127 anonim válasza:
103 Komolyan nem bántás, de még barátkozni sem tudnék ilyen zombiagyú nővel
106/127 anonim válasza:
Kövér nővel is lehet baromi jó a szex...
107/127 anonim válasza:
Valószínűleg az is volt neki , hiszen erre izgult. Csak bebukott és most nem tud mit mondani :D
Ez pepitában mint mikor bebukik a férj és: jaj drágám, de nem is tetszett, csak annyira erőszakos volt, meg le is akartam koptatni. dE jó, hogy megmentettél tőle :D
108/127 anonim válasza:
Hát remélem, hogy kamu. Mert ha nem, szégyen hogy ilyen buta nő járt egyetemre, úgy fogalmaz, mint egy kamasz.
109/127 anonim válasza:
Mára elég is volt az emberekből, a gyk-ból...... 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
110/127 anonim válasza:
Kamu! Egy férfi aki a vékony nőket szereti nem áll le kövér nőkkel. A másik meg az, hogy honnan ez a pontos test tömeg, hogy 114kg? Rajta volt a csomagolásán? Találj ki hihetőbb sztorit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!