Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél megalázóbb dolgot el tudtok képzelni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátom (31) megcsalt egy 114 kg-os nővel, mondván kíváncsi volt, milyen a szex egy ducibbal. 54 kg vagyok, előttem is mindvégig csinos barátnői voltak, eddig kifejezetten lenézte az ilyen alkatúakat. Állítása szerint egyáltalán nem volt jó vele a szex, megbánta.2021. ápr. 16. 15:45
31/127 A kérdező kommentje:
Házicseléd?? Jézusom! Sokkal több házimunkát csinál meg itthon, mint én, mert őt teljesen kikapcsolja például a porszívózás, virágültetés.
2021. ápr. 16. 16:45
32/127 anonim válasza:
Uhh igen ne szakíts vele,hazasodjatok össze és majd a jövőben kipróbálja negerrel,azsiaival,alacsonnyal,magassal,izmossal,szőkével,vorossel stb
Csajszi ez nagyon gáz,meg az is,hogy ennyire tartod magad 😩
33/127 anonim válasza:
Kérdező, egyszerűen bámulatos milyen szinten buta vagy 🤣
olyan jókat röhögök, abba ne hagyd
(de azért fél szemmel figyeld, mikor porszívózik, nehogy kipróbálja azt is)
34/127 A kérdező kommentje:
Nincs viszonyuk, megmutatta, hogy letiltotta a csajt, nem én kértem tőle, magától tette. Ha folyamatosan csalnak azt tuti nem tudnám elnézni, de szerencsére nem ez a helyzet.
2021. ápr. 16. 16:50
35/127 A kérdező kommentje:
Rendkívül kellemetlen, hogy a probmlémámom élcelődsz.
2021. ápr. 16. 16:51
36/127 anonim válasza:
Szerencsére nem ez a helyzet :)
Csak egyszer élvezett egy másik nőbe.
De nem számít ez sem, hiszen az dagadt volt :D
Gondolom a legközelebbi sem fog számítani, mert az meg sovány lesz. Vagy nem, tudod mit? Rondább. Rondább nálad és nem is fogod érteni..
Én megértelek. Olyan szépek az esküvői ruhák :D
37/127 anonim válasza:
Ez elképesztő,hogy léteznek ilyen buta emberek mint a kérdező,a zoknidat feltudod azért húzni magadtól?
38/127 anonim válasza:
37 igen, csak néha a fülére sikerül
39/127 anonim válasza:
Haha igen aztán jön az élete szerelme és gyorsan segít neki normálisan felvenni mert annyira ✨cukii ✨ de közbe megígérteti vele 20x hogy MEG TOBB ILYET NE CSINALJ 😂😂
40/127 anonim válasza:
Hagyjátok már, simán csak egy hatalmas troll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!