Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a megalázóbb? Érzelmi megcsalás vagy testi megcsalás?
Egyik sem jó..
Deee inkább a testi... Ha már másba szerelmes mondja meg és lépjünk tovább.. Boldog lehet azzal akibe szerelmes lett engem meg felejtsen el..
Ha megrak valaki mást, alapjából véve nem szeretett annyira. Ha beleszeret valaki másba, amíg együtt vagyunk, veszett fejsze nyele - már rég nem stimmelhet köztünk minden.
A testire voksolok.
Az érzelmi. A testiség csak egy egyszerű igénykielégítés, szóval az még ANNYIRA nem megalázó.
Megbocsátani egyiket se tudnám.
Mindkettő eléggé megalázó.A testi például akkor ha fantasztikusak az együttlétek,mégis félrelép.
Az érzelmi az egyik legfájóbb.
Ha tényleg választani kellene,akkor az érzelmi szerintem.
A testit ismerem sajnos.Az i nagyon tud fájni,lemegy az önbizalmad,önértékelésed.Kevésnek,semminek érzed magad,nem elég jónak.Bár attól is függ miért történt meg.Jó magyarázat erre nyilván nincsen,de enyhítő válasz talán létezik.
Ha a kettőt "kapod" meg egy valamitől,akit nagyon szeretsz,az elmondhatatlanul rossz érzés.Teljesen padlót fogsz.Nem érdekel semmi és senki,egyfolytában az jár a fejedben,hogy miért,mit hibáztál,miért nem voltál elég,elég jó.
ez a kérdés kb olyan hogy melyik rosszabb "kakit enni vagy pisit inni, a jobb vagy a bal kezedet eltörni"...mégha dönt az ember kisebb rossz terén akkor is már gond van.
voltaképpen egy kapcsolatnak így is úgyis annyi fölösleges bebeszélni hogy "de ez a megcsalás még mindig jobb mintha bla bla..."
egy jópár éve elhunyt énekes védelmében mondták( nyilván ugyanezen logika alapján) hogy csupán csak a szex miatt csalta meg a nejét.....én pedig azt hittem hogy bizonyára azért mert reggeli ébredés után az a másik nő jobb reggelit csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!