Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik a megalázób...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a megalázóbb? Érzelmi megcsalás vagy testi megcsalás?

Figyelt kérdés
Konkrétan mit tudnátok 'jobban' elviselni..vagy esetleg megbocsátani? Ha a párátok lefekszik vki mással (de pusztán a testiség miatt) vagy azért csal meg, vagy elkezd belehabarodni egy másik emberbe és gyakorlatilag már belé szerelmes, de téged mégsem hagy ott.
2013. okt. 6. 15:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A testi rosszabb, ha közben állítja, hogy szeret, mert nem tudnám hova tenni a dolgot, nem tudnám mi legyen most, megbocsájtani nem tudnám de közben szeretném őt és nem akarnék szakítani de valószínűleg az lenne a vége. Ha másba szeret bele, az is rossz, de azon nem kell mit megérteni, előfordul az ilyen, és a "Mi legyen?" kérdésre is egyértelmű a válasz.
2013. okt. 6. 15:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Testi. Viszont mindkettő szakítóok.
2013. okt. 6. 15:27
 13/18 A kérdező kommentje:
nem volt arról szó, hogy ne lenne gond bármelyik is. Csupán a megcsaltak szemszögéből akartam látni a dolgokat. Úgymond melyiket lehet hamarabb feldolgozni..melyik okoz nagyobb kárt az egyénben.
2013. okt. 6. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:

A testit sokkal hamarabb elfogadnám, meg is tudnám érteni...

Az érzelmi már a házasságunk végét jelentené. Nem tudnék mellette élni abban a tudatban, hogy más nőbe szerelmes.

2013. okt. 6. 15:38
 15/18 anonim ***** válasza:
A testi egy "pillanatnyi" állapot,az érzelmi egy folyamat.
2013. okt. 6. 16:05
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindkettő az.
2013. okt. 6. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha a férjem beleszeret valaki másba, akkor engem nem szeretett igazán. De mivel mást szeret, nincs értelme folytatni.

Ha lefekszik mással, akkor szintén nincs elég érzelem irányomban. Tehát szintén nincs értelme folytatni a kapcsolatot.

Talán, ha nincs fizikai megcsalás, csak érzelmi, akkor még mindig el lehet válni harag nélkül. De attól függ, hogy ezt hogy adagolja be a házastárs. Ha pl hónapok után vallja be , hogy ja én már mást szeretek... akkor mindkettő ugyanolyan értékű, és nem lehet egyikre vagy másikra azt mondani hogy rosszabb.

27/N

2013. okt. 7. 17:44
 18/18 Mcgalagony17 ***** válasza:

Engem az érzelmi jobban zavarna.

22/N

2015. dec. 14. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!