Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennél megalázóbb dolgot el tudtok képzelni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Barátom (31) megcsalt egy 114 kg-os nővel, mondván kíváncsi volt, milyen a szex egy ducibbal. 54 kg vagyok, előttem is mindvégig csinos barátnői voltak, eddig kifejezetten lenézte az ilyen alkatúakat. Állítása szerint egyáltalán nem volt jó vele a szex, megbánta.2021. ápr. 16. 15:45
111/127 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért volt annyira fontos kipróbálnia egy duci nővel, vagy miért nem tette meg korábban, még a kapcsolatunk előtt.Onnan tudom pontosan a súlyát, hogy a csajnak van egy nyilvános posztja, ahol ott van, hogy 126 kg-ról hogyan fogyott le 114-re.
2021. ápr. 17. 07:59
113/127 anonim válasza:
De mit mondott? Hogy nem élvezte? Bele sem, vagy vele sem?
114/127 anonim válasza:
Na fölösleges volt a kérdés kiirasa, menjél szépen sz@pogasd a 114 kg után. Ne gyere ide sírni, okos nő kidobta volna azt annyi.
115/127 anonim válasza:
Se nem troll, se nem buta, egyszerűen annyira vakon szerelmes, hogy hiába mond neki bárki is bármit, nem fogja fel. Talán lehet pszichológiai eset is már ennyire ragaszkodni valakihez, aki megalázta a másikat. Persze az ébredés borzalmasan nehéz és keserű lesz számára, de nincs más út.
118/127 exronin válasza:
Ugye csak azt a részét érted a kommenteknek, amelyekben az van, amit hallani akarsz?
Tedd el a kérdést és öt év múlva vedd elő. Kíváncsi leszek, hogy hányszor fogod a fejed a falba verni.
119/127 anonim válasza:
Te megcsalnád a párodat?
Nem, mert tiszteled és szereted.
Ő megcsalt.
Nem nehéz összerakni a képet..
120/127 Oldfire válasza:
Szépen át keresztelt baleknak.Persze. Megbánta. Meg nem csinál ilyet. Aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!