Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalt felesèg beszólásáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nős ferfi szeretője voltam,de mielött elitélnétek,akkor nem voltak együtt a feleségèvel,a feleseg egy darabig az anyjanal elt, és sirva valott nekem minden nap szerelmet a ferj hogy én vagyok a nagy ő.....2,5 evig voltam egyutt vele.Aztan a felesege megtudta a viszonyunkat,kibékültek,és most a feleseg nekem irta,hogy csak hogy tudjam,nekem köszönhetik,hogy jobb a hazassaguk mint valaha.Minden nap szerelmes üzeneteket posztolnak egymasnak a facebookon.Szerintetek ilyen tenyleg van?
2021. febr. 6. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
66%

Jólvan kérdező én majd leírom amit vársz: Nagyon intelligens és okos, független és erős nő vagy, a feleség meg egy elmeroggyant idegbeteg életképtelen nő, aki elrabolta tőled életed szerelmét, aki egy maszületett bárány és a sírig szeretni fog csakis téged, senki mást. Te vagy a tökéletes nő, a feleség meg egy agyalágyult pusztulat trampli.

Most már jobb?

2021. febr. 6. 21:33
 62/65 A kérdező kommentje:
Utolso.Nem.Szo nincs erről.A ferj kihasznalt engem es atvert,siro szerelmi jelenetekkel tartott maga mellett,pedig eszébe se volt elválni.Nem mentem fel magamat!!De akkor se tudom felfogni,azok utan,hogy vegignezte a szexvideonkat,amit a sajat otthonukban!!!tartott a ferje,hogy nem köpi szembe a ferjet,es hogy tud vele lefekudni.Igen,akkor lennek nyugodt,ha ez a rohadek azt kapná,amit megerdemel,hogy ket szek közül pad alá essen.De ez a nő minden alól felmenti,és igen ez dühít.
2021. febr. 6. 21:58
 63/65 anonim ***** válasza:
62%

Én emlékszem erre a történetre, a szeretőre aki most a kérdező. A szexvideó amit 3 évvel ezelőtt is mindig megemlített. Naponta írt ki ide kérdéseket, privátban is elmesélte, egy idő után már sok volt.

Akkor is degradálta a feleséget, a pasit nárcisztikusnak állította be. De akkor is és most is az jön le, hogy valami nagyon nincs rendben a kis fejecskéjében.

Ha van kapcsolatod 3 éve, akkor mit foglalkozol még velük? Tiltás, törlés és ennyi. De te egy mazochista vagy, aki szereti újra élni a fájdalmát.

Elment 2,5 év + plusz még 3 év az életedből és még ezen kattogsz? Csak az idődet pazarolod el, ami véges.

2021. febr. 8. 09:30
 64/65 anonim ***** válasza:
78%

Van ilyen bekattant ,bosszuállo szereto!Aki évek ota zaklatja a feleseget,volt pasiját,sajnos!

Aki nem tud belenyugodni,h nem o lett az uj feleseg!

2021. febr. 8. 11:37
 65/65 anonim ***** válasza:
60%

Van bizony,a ribik végül mindig pofára esnek... :-D Bevállaltad a szerepet,

azt hitted majd végül téged vesz feleségül,vagy mit? Annyit érsz,amilyen ember vagy.Persze a férj se különb,egy takonygerincű kis féreg.Majd fog még ő is szívni.

2021. febr. 12. 14:58
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!