Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalt felesèg beszólásáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nős ferfi szeretője voltam,de mielött elitélnétek,akkor nem voltak együtt a feleségèvel,a feleseg egy darabig az anyjanal elt, és sirva valott nekem minden nap szerelmet a ferj hogy én vagyok a nagy ő.....2,5 evig voltam egyutt vele.Aztan a felesege megtudta a viszonyunkat,kibékültek,és most a feleseg nekem irta,hogy csak hogy tudjam,nekem köszönhetik,hogy jobb a hazassaguk mint valaha.Minden nap szerelmes üzeneteket posztolnak egymasnak a facebookon.Szerintetek ilyen tenyleg van?
2021. febr. 6. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Utolso mar massal elek reg..ez 3 eve volt..amugy de en dobtam ki mert ha ezt nem tettem volna meg akkor a mai napig a szeretője lennék...
2021. febr. 6. 11:44
 42/65 anonim ***** válasza:
89%
És három év után még ezen rugózol? Nem voltatok együtt annyi ideig amennyi eltelt azóta. Tedd túl magad rajta, velük meg ne foglalkozz. Élik az életüket, te is éld a tiédet. Nem is értem mi pontosan a bajod. Szakítottatok, lett új párod, nem állt meg az életed. Szinte nevetséges ahogy itt pattogsz és várod a pozitív megerősítést a válaszolóktól egy kicsit gúnyos facebook üzenet miatt. Normális ember egy ilyen dolgot egy vállvonással elintéz.
2021. febr. 6. 12:09
 43/65 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem újra találkoztak szívügyileg, és a túlcsurdolás miatt írnak fbre. Rád meg azért írt, mert hálás. Bár én is csak magamból indulok ki, ahigy az első oldalon a sok szomorú is.
2021. febr. 6. 12:31
 44/65 A kérdező kommentje:
Utolso azert most irtam ki ezt a kerdest mert most irt a feleseg!Es igen rugozok rajta mert 2,5 evet elvett az eletembol az a ferfi!Amugy ez nem egy olyan oldal,ahol mindenki felteheti azt a kerdest,ami eppen foglalkoztatja?!Ha nem tetszik a kerdes,es a tema,minek vagy itt es minek valaszolsz?!!
2021. febr. 6. 12:32
 45/65 A kérdező kommentje:
Kedves 43-as,szerinted hogy lehet egy olyan ferfiban megbizni,aki 2,5 evig szemrebbenes nelkul ket nővel kefelt egyszerre?
2021. febr. 6. 12:33
 46/65 anonim ***** válasza:
84%
Nem olvastam végig ezt a rengeteg hozzászólást. De a fecebook egy kirakat, minél nagyobb a szar otthon annál szebb a kirakat. Ugyanakkor ez a pasi is szánalmas hogy ilyeneket posztolgat. A nő meg azért írt neked hogy bosszantson.Örülj neki hogy megszabadultál ettől a szánalmas pasastól.
2021. febr. 6. 12:35
 47/65 anonim ***** válasza:
70%
Örülj neki, hogy a te segítségeddel két embernek a házasságát sikerült sokkal jobbá tenni, büszke lehetsz magadra ezért! Te hoppon maradtál ugyan, de könnyen lehet, hogy sajátos adottságod van mások életét jobbá tenni. Nem tudom mivel foglalkozol, de javaslom a szociális munkát, különösen a család segítést, ezt a tehetséget kár lenne elpazarolni!
2021. febr. 6. 12:36
 48/65 A kérdező kommentje:
47-es megkeseredett vagy gondolom most itt éled ki magad rajtam,a ferj szerinted mindent jol csinalt,mindenert a szerető a hibás...iszonyu primitiv vagy,választ se erdemeltel volna..ajanlom figyelmedbe a tobbi kommentelő valaszat itt,üdv a valosagban..😆😉
2021. febr. 6. 12:41
 49/65 anonim ***** válasza:
84%

A 30as vagyok.

Őszintén én a férjnek hinnék, mert valószínűbb, hogy egy kívülálló szexkapcsolatos otthagyott csak kamuzik, mint a szeretett férjem, aki örök hűséget esküdött nekem! Nem tudom miért tartod szánalmasnak a feleséget, téged is hülyített 2,5 évig a pasi, pedig csak barátnő voltál, őket meg összeköti többszörannyi év.. A feleség sokkal kevésbé hülye, hogy hisz a férjének(nem látott fotót rólatok, és sosem látta, hogy viselkedik veled, ezt csak te tudod!), mint hogy egy csaj hisz egy házas pasinak.

Biztos neked is beadott róla mindenfélét, azért rühelled ennyire, ahogy rólad is mondott mindenfélét neki, ezért rühell ennyire.

Én szeretem, ha tudják, hogy igazam van, minden üzenetet, képet továbbítanék a feleségnek. Ha téged nem zavar, hogy mennyit tud rosszul a viszonyotokról, rólad, akkor egyszerűen tiltsd le mindkettőt facen, instán meg telefonon.

2021. febr. 6. 16:10
 50/65 A kérdező kommentje:
Utolso ,ket es fel evig mast kefelt,hazudott neki ejjel nappal,es te ezek utan a feleseg helyèben még neki hinnél..ez most komoly,???
2021. febr. 6. 17:03
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!