Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?
A 30as vagyok.
Őszintén én a férjnek hinnék, mert valószínűbb, hogy egy kívülálló szexkapcsolatos otthagyott csak kamuzik, mint a szeretett férjem, aki örök hűséget esküdött nekem! Nem tudom miért tartod szánalmasnak a feleséget, téged is hülyített 2,5 évig a pasi, pedig csak barátnő voltál, őket meg összeköti többszörannyi év.. A feleség sokkal kevésbé hülye, hogy hisz a férjének(nem látott fotót rólatok, és sosem látta, hogy viselkedik veled, ezt csak te tudod!), mint hogy egy csaj hisz egy házas pasinak.
Biztos neked is beadott róla mindenfélét, azért rühelled ennyire, ahogy rólad is mondott mindenfélét neki, ezért rühell ennyire.
Én szeretem, ha tudják, hogy igazam van, minden üzenetet, képet továbbítanék a feleségnek. Ha téged nem zavar, hogy mennyit tud rosszul a viszonyotokról, rólad, akkor egyszerűen tiltsd le mindkettőt facen, instán meg telefonon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!