Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalt felesèg beszólásáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nős ferfi szeretője voltam,de mielött elitélnétek,akkor nem voltak együtt a feleségèvel,a feleseg egy darabig az anyjanal elt, és sirva valott nekem minden nap szerelmet a ferj hogy én vagyok a nagy ő.....2,5 evig voltam egyutt vele.Aztan a felesege megtudta a viszonyunkat,kibékültek,és most a feleseg nekem irta,hogy csak hogy tudjam,nekem köszönhetik,hogy jobb a hazassaguk mint valaha.Minden nap szerelmes üzeneteket posztolnak egymasnak a facebookon.Szerintetek ilyen tenyleg van?
2021. febr. 6. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
30-as mar bocs de TE bevennéd ezt az olcsó dumat a feleseg helyeben??Te is tudod hogy nem!Tok egyszerü nem akar elvàlni mert a ferje eltartja,idegesiti a helyzet,ezert egyet tud tenni,probal visszavagni..senki nem venné be a ferje hazugsagait..senki nem kenyszeritette a ferjet hogy 2,5 evig mas nővel fekudjon le..
2021. febr. 6. 10:54
 32/65 A kérdező kommentje:
Amugy meg tudja,hogy én dobtam a férjét,mert leirtam neki..ès atküldtem hozza az üzeneteket..de miert is szamit hogy ki kit dobott?Nem az szamit hogy 2,5 evig massal is lefeküdt mellette a ferje?
2021. febr. 6. 10:56
 33/65 anonim ***** válasza:
100%
De ha elvoltatok 2,5 évig, akkor miért szakitottál vele? Még mindig veled lenne. Nem értem ezt az egészet..
2021. febr. 6. 10:59
 34/65 A kérdező kommentje:
Azert mert nem akartam masodik lenni es kidobtam.
2021. febr. 6. 11:00
 35/65 A kérdező kommentje:
Egyebkent tobbszor valasztas ele allitottam a 2,5 ev alatt ilyenkor terden allva sirt es könyörgott hogy ne hagyjam el varjuk meg amig a gyerekek nagyok lesznek...nyilvan en is szerelmes voltam azert nem leptem 2,5 evig...
2021. febr. 6. 11:02
 36/65 A kérdező kommentje:
A faszi egy oriasi jatekos..es a feleseg 2,5 ev alatt kb 50 szer buktatta le hogy lefekudt velem megis a ferjének hisz....
2021. febr. 6. 11:03
 37/65 anonim ***** válasza:
68%
Tipikus szitu. Na ezért nem szabad szeretonek lenni! A többi szereplő boldogan él tovább, neked meg marad a becsapottság, kihasználás érzése. De ezt magadnak koszonheted. Hagytad magad becsapni.
2021. febr. 6. 11:18
 38/65 A kérdező kommentje:
Utolso igy van.Ferfinek soha nem szabad elhinni amit mond.Barmekkora szerelmet iger,megha sir is hozzá,azok csak szavak.
2021. febr. 6. 11:20
 39/65 A kérdező kommentje:
Viszont azt akkor se ertem meg ,ezek utan hogy tud megbizni a felesege ebben a ferfiben,es hogy nem undorodik tőle...
2021. febr. 6. 11:21
 40/65 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor azért nem igazán te dobtad. Vagyis nem azért mert már nem kellett, hanem mert nem téged választott, hiszen hiába sírt-rítt, el nem vált érted.

Igazából ebben a sztoriban mindenki elég szánalams. Nyilván a házas faszi a leggázabb, utána te, hogy elhitted, hogy majd megváltozatod ezt a hulladékot és hagytad hülyére venni magad két évig, és igen, a feleség is. Evvan.

Lehet, hogy a feleség nem csak szerelemből maradt vele. Gyerek, anyagiak, megszokás... Attól még lehet neki is van szeretője. Az, hogy neked írogat, már csak a sértettség része. Tiltsd le a francba az egész nyomi bagázst, és keress szabad férfit, ne alázd meg magad.

2021. febr. 6. 11:36
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!