Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?
Egyrészt van ilyen amit első is ír.
Másrészt tényleg van olyan, hogy egy szerető menti meg a házasságot.
Ami miatt ezesetben nem ezt sejtem a dolog mögött, az az, hogy ilyen esetekben a megcsalt fél nem ilyen kárörvendő üzeneteket küld a szeretőnek.
Nehezen tudom elképzelni,hogy ezen bárki túl tudna lépni.
Nem tudom képes lennék e ilyesmit megbocsátani.Ami biztos,hogy soha többé nem tudnék biztos lenni a másikban.
Az ilyen tegyük ki a kirakatba a boldogságot,meg önáltatás.
Csak ráadásként, még hülyét is csinál magából az ismerősei előtt.
Fáj neki,ami történt és téged okol.
Úgy próbál visszavágni,ahogyan tud.
Ezért neked is megírta, hátha nem látod a boldog bejegyzéseket.
egy ennyire instabil kapcsolat nem életképes. Szét is mentek, aztán meg valamiért bizonygatni akarják a világnak hogy minden rendben, annak a történetnek nem itt lesz vége.
a pasi meg nagy hőszerelmes lehet akkor hogy hol ezzel van hol azzal hol ebbe szerelmes hol abba.
itt az egyedüli nyertes a szerető csak akinek van esélye normális tarsra
Ismerek ilyen házaspárt. Két évig éltek külön, ők el is váltak. Mindketten ismerkedtek másokkal.
Náluk van gyerek, a láthatáskor rendszeresen találkoztak. Idővel össze is borultak néha, egymással csalták az aktuális párjukat. Nagy igazság, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Nekik ott voltak a közös évek, a közös emlékek. Idővel rájöttek, hogy még mindig egymást szeretik, és belátták, hogy mit rontottak el.
Azóta már nagyszülők, de még úgy turbékolnak, mint a tinik. Nekik nagyon jót tett az a szünet, és hogy kipróbálták, milyen mással.
Igen van...letojom, ha ezért lepontozást kapok.23éves házasság,fiatal szerető,neki is volt párja, tudott rólam.Ezt csak azért irom, h nem ártatlan virágszál..
Én is megirtam neki válaszként,mikor szemétkedett,irkált nekem ,zaklatott, hogy végül is köszönettel tartozom neki, mert jobb lett a házasságunk, mint valaha volt.
Az idő is minket igazolt, mert azóta 10 év telt el...
Szerintem azért írt neked kérdező, mert már a kerdesedbol is látszik, h agyilag nem vagy a toppon. Gondolom ez az infó lejott neki is miféle megnyilvanulasodbol.
Miért irom ezt? Kezdjük ott, h te nem szerető voltal! És itt be is fejezhetjuk. Ha érted, érted, ha nem, nem. A gond nálad van. Nyalogathatod a sebeid, bemagyarazhatsz mindent, sajnos a valóság az, amit te nem akarsz elfogadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!