Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalt felesèg beszólásáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nős ferfi szeretője voltam,de mielött elitélnétek,akkor nem voltak együtt a feleségèvel,a feleseg egy darabig az anyjanal elt, és sirva valott nekem minden nap szerelmet a ferj hogy én vagyok a nagy ő.....2,5 evig voltam egyutt vele.Aztan a felesege megtudta a viszonyunkat,kibékültek,és most a feleseg nekem irta,hogy csak hogy tudjam,nekem köszönhetik,hogy jobb a hazassaguk mint valaha.Minden nap szerelmes üzeneteket posztolnak egymasnak a facebookon.Szerintetek ilyen tenyleg van?
2021. febr. 6. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/65 anonim ***** válasza:
71%
Baromság. Jó nagy rongy az a nő, aki maga mellett tartja a hűtlen féreg kanját ahelyett, hogy hálás lenne, amiért fény derült az igazságra és szabadon élne, méltósággal. Csak szeretné, ha jó lenne a kapcsolata.
2021. febr. 6. 08:17
 2/65 anonim ***** válasza:
69%

Egyrészt van ilyen amit első is ír.

Másrészt tényleg van olyan, hogy egy szerető menti meg a házasságot.

Ami miatt ezesetben nem ezt sejtem a dolog mögött, az az, hogy ilyen esetekben a megcsalt fél nem ilyen kárörvendő üzeneteket küld a szeretőnek.

2021. febr. 6. 08:23
 3/65 anonim ***** válasza:
80%

Nehezen tudom elképzelni,hogy ezen bárki túl tudna lépni.

Nem tudom képes lennék e ilyesmit megbocsátani.Ami biztos,hogy soha többé nem tudnék biztos lenni a másikban.

Az ilyen tegyük ki a kirakatba a boldogságot,meg önáltatás.

Csak ráadásként, még hülyét is csinál magából az ismerősei előtt.

Fáj neki,ami történt és téged okol.

Úgy próbál visszavágni,ahogyan tud.

Ezért neked is megírta, hátha nem látod a boldog bejegyzéseket.

2021. febr. 6. 08:29
 4/65 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem korán sem annyira boldogok, mint ahogy azt neked leírta.
2021. febr. 6. 08:45
 5/65 anonim ***** válasza:
92%
Elég zavaros, itt azért nem egy klasszikus megcsalásról van szó, hiszen ők már különéltek, amikor összejöttetek, jól értem? Amíg együtt voltatok, ök végig külön voltak? Akkor a "férj" tulajdonképpen téged csalt meg a feleségével, ez tényleg elég hihetetlen sztori!
2021. febr. 6. 08:48
 6/65 anonim ***** válasza:
69%

egy ennyire instabil kapcsolat nem életképes. Szét is mentek, aztán meg valamiért bizonygatni akarják a világnak hogy minden rendben, annak a történetnek nem itt lesz vége.

a pasi meg nagy hőszerelmes lehet akkor hogy hol ezzel van hol azzal hol ebbe szerelmes hol abba.

itt az egyedüli nyertes a szerető csak akinek van esélye normális tarsra

2021. febr. 6. 09:04
 7/65 anonim ***** válasza:
85%

Ismerek ilyen házaspárt. Két évig éltek külön, ők el is váltak. Mindketten ismerkedtek másokkal.

Náluk van gyerek, a láthatáskor rendszeresen találkoztak. Idővel össze is borultak néha, egymással csalták az aktuális párjukat. Nagy igazság, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Nekik ott voltak a közös évek, a közös emlékek. Idővel rájöttek, hogy még mindig egymást szeretik, és belátták, hogy mit rontottak el.

Azóta már nagyszülők, de még úgy turbékolnak, mint a tinik. Nekik nagyon jót tett az a szünet, és hogy kipróbálták, milyen mással.

2021. febr. 6. 09:20
 8/65 anonim ***** válasza:
53%

Igen van...letojom, ha ezért lepontozást kapok.23éves házasság,fiatal szerető,neki is volt párja, tudott rólam.Ezt csak azért irom, h nem ártatlan virágszál..

Én is megirtam neki válaszként,mikor szemétkedett,irkált nekem ,zaklatott, hogy végül is köszönettel tartozom neki, mert jobb lett a házasságunk, mint valaha volt.

Az idő is minket igazolt, mert azóta 10 év telt el...

2021. febr. 6. 09:37
 9/65 A kérdező kommentje:
Csak egy par hetig eltek külön,mert a nő rajott arra,hogy a ferje velem csalja.Aztan kibekültek es visszaköltözött.De a ferje kozben folyamatosan velem csalta.
2021. febr. 6. 09:40
 10/65 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem azért írt neked kérdező, mert már a kerdesedbol is látszik, h agyilag nem vagy a toppon. Gondolom ez az infó lejott neki is miféle megnyilvanulasodbol.

Miért irom ezt? Kezdjük ott, h te nem szerető voltal! És itt be is fejezhetjuk. Ha érted, érted, ha nem, nem. A gond nálad van. Nyalogathatod a sebeid, bemagyarazhatsz mindent, sajnos a valóság az, amit te nem akarsz elfogadni.

2021. febr. 6. 09:41
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!