Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nős ferfi szeretője voltam,de mielött elitélnétek,akkor nem voltak együtt a feleségèvel,a feleseg egy darabig az anyjanal elt, és sirva valott nekem minden nap szerelmet a ferj hogy én vagyok a nagy ő.....2,5 evig voltam egyutt vele.Aztan a felesege megtudta a viszonyunkat,kibékültek,és most a feleseg nekem irta,hogy csak hogy tudjam,nekem köszönhetik,hogy jobb a hazassaguk mint valaha.Minden nap szerelmes üzeneteket posztolnak egymasnak a facebookon.Szerintetek ilyen tenyleg van?2021. febr. 6. 08:12
21/65 A kérdező kommentje:
18-as én dobtam ki a ferjet,mert nem birtam tovabb ezt a helyzetet.Nem pedig a ferj dobott engem.A mai napig a szeretője lehetnèk és a feleseg ezt a mai napig tűrné mint ahogy 2,5 évig is tudomása volt róla.....
2021. febr. 6. 10:20
22/65 anonim válasza:
És ezt tudja a feleség, kérdező? Vagy csak a férj kamuverzióját hallotta? Mert akkor jóhogy ír neked, hogy rosszul érezd magad, úgy érzi kötelessége "megleckéztetni". Ha hallaná az igazat, dobná a férjet!
23/65 anonim válasza:
Egy embert nem lehet birtokolni. Ha igazán szeretsz vkit, majd rajossz. Még akkor sem a tulajdonod, ha a férjed. Amikor ezt egy férfi ateli, sohasem fog elhagyni, mert ez az igazi szeretet/elfogadás.
24/65 anonim válasza:
Micsoda díszpinty lehetett ez a pasi. Most komolyan, ha egy kis esze lenne a feleségnek kidobta volna. A helyedben pedig visszaírtam volna, hogy szívesen és tíltottam volna.
25/65 anonim válasza:
Miért lenne a szerető ingyen?Hozzám mindig ő jött többször,én ritkábban hozzá.Mentünk ebédelni,hozott csokit,gyümölcsöt,könyvet,stb ajándékba.Járkáltunk ide oda.
26/65 A kérdező kommentje:
22-es tud mindent a feleseg😂latta a szerelmes uzeneteit nekem es volt olyan hogy a ferj nem engedte a hazba mikozben a feleseg kopogott mert epp velem volt 😂es ezt mind tudja a feleseg😂hihetetlen tudok de igaz😂
2021. febr. 6. 10:41
27/65 A kérdező kommentje:
Ja es azt is tudja a feleseg hogy én dobtam a ferjet😂
2021. febr. 6. 10:42
28/65 A kérdező kommentje:
A feleseg teljesen agy nelkuli😂azt is irta nekem,mielott letiltottam,hogy csak irigy vagyok rá,mert a ferje őt valasztotta ..pedig en dobtam a férjét😂
2021. febr. 6. 10:44
29/65 anonim válasza:
Tényleg tudja? Nem lehet, hogy a férj azt hazudta, hogy nem vagy normális és muszáj neked ilyeneket írogatnia, különben öngyilkos leszel, vagy ilyesmi?
Randiztam pár elvált férfival, illetve vannak ismerőseim, akik remekül tudnak hazudni.. Ha csak simán annyit mondott, hogy "ezt kellett írnom a csajnak, hogy meg tudjam dugni, mert máshogy nem jutottam szexhez"..
30/65 anonim válasza:
Az a feleség meg van vezetve! Fogalma sincs róla, hogy te dobtad a férjét, ebből is látszik, hiszen leírta, te mégis őt támadod a kamugép gerinctelen exed helyett!
MIÉRT?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!