Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?
Ha ő vallotta be, és úgy adta elő, hogy "csak szex volt, az a csaj nem jelentett semmit, írtam neki mindenfélét, hogy lefeküdjön velem, de igazából mindig téged szerettelek, kellett az izgalom meg a plusz dugás" Akkor egész más, mint a "szerelmes voltam 2,5 évig egy másik nőbe"
Biztos érzed te is a különbséget, az elsőnek kisebb a súlya, mint a másodiknak.
Na meg a 2,5 évet azt is mondta, vagy csak azt az időt, amikor a feleség az anyjával élt?
Szerintem mindkettőtöket megvezetett a pasi, és most vele maradt az, aki jobban hisz neki, hisz őt elvette, egymásnak többet jelentenek.. A csaj sem oké teljesen, de ha egy kívülálló csajt is meg tudott hülyíteni a pasi, akkor a feleségét pláne meg tudja hülyíteni.
Na meg ha nem voltál ott(ott voltál?) ne higgy el mindent abból, amit a férj mondott, hogy így meg úgy vallott.. Hihetetlen hogy miután téged IS átvert, még mindig hitelt adsz a szavának, pedig nagyon esélyes, hogy bemártott téged egy kis senkinek, aki ráakaszkodott, valójában meg játszotta neked a szerelmest.
Ki kell lépni a szemét hazug hálójából és aki bennemaradt, azt nem támadni kellene, mert neki is folyamatosan hazudik és ferdít, mint neked tette, hanem menteni és megérteni. Nem is értem hogy nem tudsz vele együttérezni, mikor téged is hülyített és őt is hülyíti..
Ha téged tudott, a feleségét nem tudja hülyíteni..?
Amugymeg ha a nőt nem zavarná nem irt volna 3 ev után.
Szerintem erre egész életében emlékezni fog, nem felejti el, hogy a kapcsolatuk foltos szennyezett...sajat magát mérgezi azzal hogy a pasival van. Addig mig vele van.
Meg amugy azt is eltudom kepzelni hogy esetleg te boldog vagy az ujjal és ez nem tetszett a pasinak es megfűzte a feleséget es az által akarna visszavágni..
Azaz a pasit zavarhatja hogy dobtad es boldog vagy massal. Nem tetszett az egojának es visszavág szépen. Es a feleség sem tudja hogy ehhez ő egy nagyon jo kis eszköz csak ;)
Van esze tenyleg :)jo arc lehet :D
*bocsi hogy igy kulon irtam csak bevillant az exem.
Ő hasonloan nyomta.
Velem beszelte meg a nőugyeit barátok maradtunk stb stb
De egyszer beprobàlkozott, le akart velem fekudni etc, én meg elutasitottam aztan folyamat bombázott ezzel és folyamat oltottam le. És akkor jött ő is ezzel hogy telenyomták a face-t azzal hogy ők milyen szerelmesek lennének (mikozben en kenem vágom a azeretőit is :D)csak arrol akart "győzködni" engem, hogy akkor "nyem is kelleeesz":D
A mellette levo csaj meg persze ugyanigy semmit nem vág mint a sztoriban a feleség:D
Szerintem is az a szitu, amit többen felvázoltak.
Nem vagyok rá büszke, de voltam ilyen szituban anno én is.
Pasi tette nekem a szépet, már nincsenek együtt, válnak stb. Benyaltam simán, mert hallottam mástól, hogy a felesége megcsalta, na mondom biztos nem hazudik akkor.
Na aztán a felesége megtudta, hogy engem fűz a kedves ura. Ott fenyegetőzéstől kezdve volt minden.
Míg nem egyszer felhívott és képes volt meghallgatni. Órákon keresztül beszélgettünk, én elmondtam, hogy nekem mit adott be, ő is, hogy neki..
hogy én nyomultam rá, hívogatom (nekem mindig arról panaszkodott, hogy folyton ő keresett), tehát kimagyarazta, gondolta majd én elviszem a balhét, úgysem lesz esélyem elmondani az igazat. Hat volt.
Nem tudom, azóta mi van velük, talán azóta is együtt vannak (tipikus közös ház, gyerekek, egyiknek sincs annyi keresete, hogy egyedül megeljen + gyereket eltartson) de tanultam az esetből..
Nem,konkretan tudom,hogy az ő felesege mindenről tud.Leirta nekem rendszeresen,(a feleseg!)hogy idezem”tudom hogy mar megint lefekudtel a ferjemmel ha megint megtudom,megkereslek,de azt ne vard meg...”es hasonlok.Ez a nő tenyleg tudott mindenről.Sőt(bar tudom hogy ezt most ugyse fogjatok elhinni)vegig is nezte ahogy szexelünk.A ferje otthon tarolta a közös szexvideonkat amit a feleseg megtalalt.Mit irt ezutan nekem a feleseg?”idezem:”amennyiben nem szallsz le a ferjemről,a youtubon fogod magad visszanezni szex kozben a ferjemmel,de a ferjemet kivagom belőle,csak TE leszel
lathato”😂😂Na...Szerintetek mekkora gond van a nőnél?!?🤣🤣
Itt nem csak a feleség nél van gond.
3 év után minek kattogsz ezen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!