Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalt felesèg beszólásáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalt felesèg beszólásáról nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nős ferfi szeretője voltam,de mielött elitélnétek,akkor nem voltak együtt a feleségèvel,a feleseg egy darabig az anyjanal elt, és sirva valott nekem minden nap szerelmet a ferj hogy én vagyok a nagy ő.....2,5 evig voltam egyutt vele.Aztan a felesege megtudta a viszonyunkat,kibékültek,és most a feleseg nekem irta,hogy csak hogy tudjam,nekem köszönhetik,hogy jobb a hazassaguk mint valaha.Minden nap szerelmes üzeneteket posztolnak egymasnak a facebookon.Szerintetek ilyen tenyleg van?
2021. febr. 6. 08:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
Utolso,és nem gondolsz rá,miközben a ferjeddel lefekszel,hogy a ferjed miket csinalt parhuzamosan melletted a szeretőjèvél az ágyban?Nem undorodsz tőle?
2021. febr. 6. 09:41
 12/65 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló,ilyen primitiv kötekedő stilusú embereket mint te alapból kizárok innen,nyugodtan irogass,nem vàlaszolok.
2021. febr. 6. 09:44
 13/65 anonim ***** válasza:
73%

Nem tudom ki a primitiv, én nem voltam agyasa nős hapsinak. 😊

Az előbb már válaszoltál, úgy látszik még sem tudsz kizarni. 😊

2021. febr. 6. 09:51
 14/65 anonim ***** válasza:
47%
igy van vagy sem, nagyon szanalmas a notol, hogy neked irogat. mint valami 13 eves kislany, szerintem tiltsd le.
2021. febr. 6. 09:54
 15/65 A kérdező kommentje:
14-es,igazad van,már letiltottam.Csak döbbenet szàmomra,hogy 2,5 èv szeretői viszony után ő èrzi magát egy jó státuszban egy ilyen fèrj mellett...
2021. febr. 6. 09:59
 16/65 anonim ***** válasza:
54%
Ha a férjem szeretője lennél sem erdekelnel. Nem kerülsz pénzbe, olyan prosti vagy, aki ingyen csinálja. Egy prosti meg nem számít. Pénzt spórolunk veled, szóval, több marad nekem. 😅😊
2021. febr. 6. 10:02
 17/65 A kérdező kommentje:
16-os jol van,akkor a te ferjed barmelyik prostihoz jarhat,mert az ingyen van😂😂👌te meg majd járhatsz rendeszeresen nőgyógyógyaszhoz a különbőző nem betegsegek miatt....aki ennyire ennyire primitiv mint te,ès egy szeretői viszonyban a fèrjét minden alól felmenti,es csak a szeretőt hibáztatja,az nem érdemel nàlam tovàbbi vàlaszt😆Többet nem válaszolok,nyugodtan irogass,prostizz😆👌
2021. febr. 6. 10:06
 18/65 anonim ***** válasza:
91%

Hát én ilyet csak úgy tudok elképzelni, hogy a férj szerelembe esett, és valóban rájött(ő dobta a szeretőt), hogy a szerelem érzéséért sem akarja elhagyni a feleségét. De 2,5 éves viszonynál.. azért ez nem ilyen.

Gondolom arra vág fel a feleség, hogy a pasi őt választja a szerelme helyett, és van benne egy nagyon mély ragaszkodás felé, ami a szerető felé nem volt.

Nem tudom, szerintem ilyenkor kiderülhet, hogy ők együtt akarják leélni az életüket, ami azért elég nagy dolog, másrészt 2,5 év alatt simán elmúlhatott a pasi szerelme irányodba, szóval akkor mégsem akkora szó, mintha a kapcsolat elején ejtett volna téged..

Hmm.. passz.

Én kilépnék a helyzetből a helyedben, persze eleve bele se mentem volna.

2021. febr. 6. 10:11
 19/65 anonim ***** válasza:
19%
Ki mondta, h hibaztatom a szeretőt? Ha ennyi esze van én nem tudok neki adni. 😊 A férfiak meg szeretik a valtozatossagot, nincs gond ezzel sem. Meg aztán a tartós szerető azért is jobb, mert nem csak hogy ingyen van, hanem megbízható egészségügyileg. Én csak köszönettel tartozom ilyen naiv nőknek, mint te. És ne vedd a szívedre, legközelebb próbálj okosabb lenni.
2021. febr. 6. 10:12
 20/65 A kérdező kommentje:
19-es ok szerinted azzal nincs gond,hogy a pasik szeretik a valtozatossagot.Na latod?Nekem meg ezzel van gond.Te nyitott kapcsolatot szeretsz,de ez mar egy masik tema,es nem tartozik ide ehhez a kerdeshez.
2021. febr. 6. 10:18
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!