Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet rajtakaptam amint megcsal!?
Az egész úgy kezdodott hogy hetvegen este mentem haza a szuleimtol a 3 pici gyerekemmel es amint beleptem a lakasba megcsapott a kellemetlen pia szag valamint a füstszag.
Beljebb mentem es ekkor azt vettem észre hogy a férjem egy nem túl jó álapotban lévő nőcskével iszogat és közben zenet halgatnak,nevetgélnek.
Amikor a ferjem eszbe kapott ,hogy ott állok elötte akkor meglepődött,valamit megölelt es megpuszilt es bemutatott a nőnek engem es a gyerekeket. Na most a gond az lenne hogy eletemben nem láttam ezt a nöt es ennek ellenére üdvözölt. Megpuszilt es bemutatkozott. Amikor megkerdeztem a ferjemet hogy mit keres itt ez a nö a válasza az volt,hogy kidobta a ferje,aki álitólagosan a ferjem legjobb barátja es a nőnek nincs hova mennie ezért egy napig nálunk szeretne aludni.
Es azt is mondta hogy kedvet kapott az iszogatáshoz és megkinálta a nőt is mert nem szeret egyedül inni es kozben engem várt,hogy enis koccintsak velük egyet.
Vajon,van okom aggódni? Történhetett valami koztuk? Bár,nem vettem észre semmi olyan jelet ami azt bizonyitaná,hogy a férjem megcsalt de azért elég kelemetlen szituációba kerültem,amikor megláttam,hogy a ferjem egy idegen nővel iszogat es nevetgél.
Mi a véleményetek erröl az egészröl????????? :O
Szerintem megcsal, de ezt csak akkor fogod elhinni ha látod. Más kérdés az hogy miért teszi, és te tudnál-e élni elvált nőként.
Elég gerinctelen ember a ferjed.
Igen,a ferjem tudta,hogy mikor fogok haza menni!
A legnagyobb 6 éves a középső 3 eves es a picike 9 hónapos.
Én 35 eves vagyok,a férjem 45..:3
Ha kulon mennénk lenne munkam,mindenuk meglenne a gyerekeknek. Van saját lakasom,ami csak az en nevemen van,es van felre tett pénzem.
De ha esetleg bekamerazom a lakast,a ferjem nem fogja eszre venni? Olyan helyet kéne keresnem,ah eselytelen,hogy latszódjon.
Ha bebizonyosodik,akkor elhagyom! Nem fogok úgy élni a 3 gyerekemmel,hogy közben az apjuk folyamatosan megaláz. Okes,egy alkalmat még elnéztem neki,mert azt láttam rajta,hogy nagyon megbanta. De akkor és ott meg mondtam neki határozottan,hogy még egy ilyen es elvalunk,es a gyerekeket sem fogja latni. Egyedül fog maradni. Ez volt 2 eve. Azóta nem törtent semmi,kivéve ezt az alkalmat amiröl szó van.
Illetve,en nem tudok róla,hogy azóta történhetett e valami
De ő azt álitja,hogy amióta 1x megcsalt azóta senkivel nem foglalkozik,mert nagyon szeret es nem akar engem elvesziteni. Nem tudom,mit gondoljak.
Köszönöm!
Azt hiszem,ez egy jó ötlet. Majd meglátjuk,mi fog kisülni belöle. Jaj,bárcsak ne lenne igaz,amit feltetelezek. Annyira szeretném,hogy ne legyen igaz. :( Sajnos ha bebizonyosodik,hogy megcsal akkor válás lesz a vége.
Sajnos,a bizalmamat elveszítettem iranta,amikor 2 évvel ezelött megcsalt.... aki 1x megteszi,megteheti máskor is...
Ha nem csalt volna meg,akkor most gondolkozás nelkül bíznék benne,es azt mondanam,hogy biztos nem tőrtént koztuk semmi....
Bocsáss meg,de te megtudnál bîzni a párodban,ha 1x mar megcsalt? Mert én sajnos nem ilyen vagyok. Ezt ő cseszte el nem én......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!