Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet rajtakaptam amint megcsal!?
Az egész úgy kezdodott hogy hetvegen este mentem haza a szuleimtol a 3 pici gyerekemmel es amint beleptem a lakasba megcsapott a kellemetlen pia szag valamint a füstszag.
Beljebb mentem es ekkor azt vettem észre hogy a férjem egy nem túl jó álapotban lévő nőcskével iszogat és közben zenet halgatnak,nevetgélnek.
Amikor a ferjem eszbe kapott ,hogy ott állok elötte akkor meglepődött,valamit megölelt es megpuszilt es bemutatott a nőnek engem es a gyerekeket. Na most a gond az lenne hogy eletemben nem láttam ezt a nöt es ennek ellenére üdvözölt. Megpuszilt es bemutatkozott. Amikor megkerdeztem a ferjemet hogy mit keres itt ez a nö a válasza az volt,hogy kidobta a ferje,aki álitólagosan a ferjem legjobb barátja es a nőnek nincs hova mennie ezért egy napig nálunk szeretne aludni.
Es azt is mondta hogy kedvet kapott az iszogatáshoz és megkinálta a nőt is mert nem szeret egyedül inni es kozben engem várt,hogy enis koccintsak velük egyet.
Vajon,van okom aggódni? Történhetett valami koztuk? Bár,nem vettem észre semmi olyan jelet ami azt bizonyitaná,hogy a férjem megcsalt de azért elég kelemetlen szituációba kerültem,amikor megláttam,hogy a ferjem egy idegen nővel iszogat es nevetgél.
Mi a véleményetek erröl az egészröl????????? :O
Nem kaptad rajta megcsaláson, mert ebben a szituációban nem volt semmi, ami megcsalás lehetne. Azt nagyon furcsállom, hogy nem hívott fel, amikor megjelent az ismerőse, de szerintem ha megcsalt volna akkor nem így reagált volna a hazaérkezésedre, hiszen eddig is tudta, hogy hazajössz aznap, nem? Ha megcsalna akkor nem gondolod, hogy nem hagyná magát "rajtakapni"?
Mondjuk ha már korábban megcsalt, akkor tök mindegy, hogy most is megteszi-e. Akkor se hagytad ott, megmutattad neki, hogy veled bármit megtehet, ha most megtenné, akkor se csinálnál semmit. Megéri kattogni?
ELképzelhetetlennek tartom, hogy a férjed a közös lakásba szervez randit, amikor tudja, hogy bármikor hazaérhettek, és közben leitatja nőt és telefüstölik a lakást.
VIszont eszembe jutott valami, mivel soha nem hallottál erről a barátról és nőről. Lehet, hogy a sztori csak félig igaz. A nőt valóban kidobta a férje, akit akár Gábornak is hívhatnak, viszont nem a barátja a férjednek, hanem a nő a szeretője, és miután kivágták otthon a megcsalásért, hova menekülne, ha nem a szeretőjéhez. Ez indokolja a nevetgélést és a jókedvet.
Kamu az egész, szeruntem ha később érsz haza már az ágyban találod őket. Nincs olyan hogy valakit kidobnak és annak a haverjához megy aki ráadásul családos férfi.
Mêg ha egyedülálló agglegény lenne, de akkor is nagy esély arra hogy a “jóbarát” csak megfeketetni akarja a csalódott nőt.
Szerintem a férjed a szeretője.
Ejj a mindenségit, terringettét neki!
Most mi lesz?
Mit fogsz tenni?
Fogalmam sincs,mit gondoljak...
Én el tudom azt is képzelni,hogy volt köztük valami ameddig en nem voltam otthon...
Ha mar ennyi piát megittak biztos nem elöttem fél óraval érkezett a nő.szerintem már egy jó pár óraja ott lehetett a házunkban.
Köszi a válaszokat!
Az biztos,ha még egyszer itt találom ezt a nöt,akkor megpróbálom úgy intézni,hogy szemtől szembe kettesben maradjak vele,es kifaggatom egy-két dologról!
Semmit nem érsz vele ha kifaggatod max hazudni fog.
Csakhogy így nem fogsz nyugodtan aludni sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!