Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam a szerető státuszt?
Erkölcsileg persze nem szívesen de az örökös magány sem jó. Ő azzal védekezik hogy legalább elmondta ha titkolta volna már rég vele lennék...ami igaz.
Mert csak ez tart vissza az erkölcsi oldal.
Én szingli vagyok.
Egyre jobban felemészt ez mindenképp roszs ha nemet mondok bánom majd de ha igent akkor azt is megbánom,hogy ilyenbe belementem.
Tényleg nem érted, hogy a válaszolók legtöbbje segíteni akar, mégpedig neked!
Persze, hogy mindenkinek lehet problémája, akár tartozás is. Csakhogy ez a férfi nem akarja megoldani a problémát, holott lenne rá lehetősége, de ez így neki kényelmes!
Nem szeret téged, csak szexpartner leszel, akár random férfiaktól is megkaphatod ugyanezt, és ha szereted csak még magányosabb leszel, mert ugye ez volta fő ok, hogy nem akarsz magányos lenni.
"Miért lenne hazug? Bevallotta a dolgot és innentől rajtam múlik"
Mikor vallotta be? Amikor már érezte, hogy megleszel neki. Előtte hazudozott jó sokat és most is hazudozik, csak te nem akarod látni. Tudod mi a baj veled? Magabiztos vagy, szinte minden szerető azt hiszi, hogy majd ő megváltja a világot, de majdnem mind pofára esik, mert az ilyen patkányok mint a te "szerelmed" is nagyon jól értenek az ilyen nők nyelvén akiket pusztán a hazugságokkal behálóznak.
Senki sem tökéletes, vannak hibáink, de van aki belátja, hogy rosszul döntött és tanul a hibájából, van aki tanul mások hibájából és vannak olyanok akik többször is beleesnek ugyanabba a hibába, mert képtelenek belátni, hogy az amire készülnek, az nem csak másoknak fog károkat okozni, hanem saját magukat a mélybe rántja.
Annyi pasi van, mint égen a csillag. Mért pont ő kell neked? Ő az egyetlen, aki szóba állt veled?
Nekem volt néhányszor szeretőm. Nem kívánom azt a sorsot senkinek, még az ellenségemnek se!
Épp ellenkezőleg,sok más jelentkező is van de nem akarom őket àtverni,mikor sajnos vagy nem de csak ő irànta érzek valamit...
Azért a kettős mérce,mert egy maisk kérdésben ugyanitt ahol a nő tartott szeretőt és kiderült ,kb védték a hozzászolók hogy biztosan a férj nem törődött vele stb.
Akkro ez mi ha nem kettős mérce??? Forditottan nem lehet hasonló? Plusz nehezítő tényező a tartozás is :(
A tartozásra már többen is leírták a megoldást. Vagy részletekben fizeti vissza, vagy eladja a lakást. Erre milyen kifogást tudsz hozni a részéről? Merthogy erre nem válaszoltál, csak annyit, hogy a semmiből nem lehet visszafizetni. Márpedig ha nem fogyó eszközökre, vagy szerencsejátékra szórta el a pénzt, márpedig te azt állítod, hogy nem, hanem ingatlanra, akkor van miből.
Buta vagy és naív.
A lakast azért nemtudja eladni mert abban él,vagyis élnek jelenleg.
Nemtud hová menni.
Nemtudom miért lennék naiv,nem az én tartozásom de szerintem ha ez alapján valogatnék nem igen lenne senki...én sem örülök az adósságnak de ez van.
Miért ne lenne hova mennie? Az eladott ingatlanért kapna x milliót, abból visszaadja a tartozást és marad is kaucióra, és tartaléknak is bőven, hacsak nem lakta le borzalmasan. Szóval elköltözhetne saját albérletbe, vagy akár veled közösen, vagy ismerősével. Ez miért nem opció?
Várj, segítek, mert NEM AKAR elköltözni. Nem nem tud, nem akar. Nem akar téged se másra, csak játszadozni. A magányodon ez nem segít.
És ez az, amiért naiv vagy. Elhiszed a mindenki számára könnyedén átlátható hazugságait.
Igen,ha eltudnà adni többért mint a tartozás,akkor sima ügy lenne de jóval kevesebbet ér...jelen helyzetben.
Így lenne könnyű csak épp vevő sincs rá,nemhogy jó áron.Megvan hirdetve vagy 4 oldalon.
Hozzám jöhetne szívesen látom és ,nekem van lakásom igaz kicsi,de ez az ő munkahelyétől 90km re lenne ...
Nem minden fekete fehér mintaz itteni kommentelők látják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!