Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartasz szeretőt?
Mert attól, hogy valaki egy olasz étteremben dolgozva ingyen ehet, a kínai neje pedig remekül készíti a kantoni konyha fogásait, na attól még napközben betolhatok egy orosz levest, vagy egy török gyrost.
Vagy ha így érthetőbb:
Kirándulni bakancsot hordok, operába elegáns bőr cipőt, de Idehaza a kényelmes, meleg papucsomban vagyok, de kiránduláshoz bakancs, munkába meg elegáns bőr cipő kell.
Miért megy az ember étterembe, mikor otthon olyan kaját tud csinálni, amit tényleg szeret??
A szeretőkbe, soha nem voltam szerelmes. Egyszerűen, csak más. Egyik sem tudott annyit nyújtani mint a párom. Tudom előre és még is belemegyek. Talán egó, hogy ezt a nőt is csúcsra tudom juttatni.
5.-nek.
"Miért megy az ember étterembe, mikor otthon olyan kaját tud csinálni, amit tényleg szeret??"
Mert nincs olyan ember, aki egyformán jól csinálja sushit, a szarvasbélszínt és az oroszkrém tortát IS!
De egyértelműsítve:
Mi van ha ő a feleség, akit imádok: [link]
Ő meg a szerető, aki izgat: [link]
Ezeket, 1 személyben, hogyan hozzam össze?
Nem így terveztük, így alakult. Egyéjszakás szexnek indult, de több lett belőle, majd egymásba szerettünk. Pár hónap után én kiléptem a kapcsolatomból, mert nem akartam tovább hazudozni, ő viszont nem vált el, és nem is várom el tőle, hogy otthagyja a gyerekeit, a családját. Ez a felállás jelenleg mindkettőnknek megfelel, annyi időt töltünk együtt, amennyit lehet, néha belefér egy hétvége, külső program is. Én nem követelőzöm, nem kérdezem a jövőről sosem, de ő egyre többször hozza fel a témát, és egyre többet van velem, így még bármi lehet, én nyitottan állok hozzá.
És persze jöhetnek a lepontozások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!