Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tartasz szeretőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartasz szeretőt?

Figyelt kérdés
Ki miért tart szeretőt és mit érez iránta? Miért nem léptek és próbáljátok meg együtt?

2019. szept. 20. 03:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
30%
Ezek az emberek gyáva kutyák. :)
2019. szept. 20. 06:15
 2/26 anonim ***** válasza:
36%
Miért ne?
2019. szept. 20. 06:48
 3/26 anonim ***** válasza:
66%
Mert X év után mindenki unalmas lesz az ágyban. Kedvelem a szeretőm, de a férjemet szeretem.
2019. szept. 20. 08:25
 4/26 anonim ***** válasza:
29%

Mert attól, hogy valaki egy olasz étteremben dolgozva ingyen ehet, a kínai neje pedig remekül készíti a kantoni konyha fogásait, na attól még napközben betolhatok egy orosz levest, vagy egy török gyrost.

Vagy ha így érthetőbb:

Kirándulni bakancsot hordok, operába elegáns bőr cipőt, de Idehaza a kényelmes, meleg papucsomban vagyok, de kiránduláshoz bakancs, munkába meg elegáns bőr cipő kell.

2019. szept. 20. 08:33
 5/26 anonim ***** válasza:
28%

Miért megy az ember étterembe, mikor otthon olyan kaját tud csinálni, amit tényleg szeret??

A szeretőkbe, soha nem voltam szerelmes. Egyszerűen, csak más. Egyik sem tudott annyit nyújtani mint a párom. Tudom előre és még is belemegyek. Talán egó, hogy ezt a nőt is csúcsra tudom juttatni.

2019. szept. 20. 09:29
 6/26 anonim ***** válasza:
40%

5.-nek.

"Miért megy az ember étterembe, mikor otthon olyan kaját tud csinálni, amit tényleg szeret??"

Mert nincs olyan ember, aki egyformán jól csinálja sushit, a szarvasbélszínt és az oroszkrém tortát IS!

De egyértelműsítve:

Mi van ha ő a feleség, akit imádok: [link]

Ő meg a szerető, aki izgat: [link]

Ezeket, 1 személyben, hogyan hozzam össze?

2019. szept. 20. 09:46
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
Mert amikor már semmi jó nincs,de a gyereket attól szereted ott maradsz.Aztan sokan újjal mutogatnak arra aki elhagyja gyerekekkel a nőt.
2019. szept. 20. 11:09
 8/26 anonim ***** válasza:
43%

Nem így terveztük, így alakult. Egyéjszakás szexnek indult, de több lett belőle, majd egymásba szerettünk. Pár hónap után én kiléptem a kapcsolatomból, mert nem akartam tovább hazudozni, ő viszont nem vált el, és nem is várom el tőle, hogy otthagyja a gyerekeit, a családját. Ez a felállás jelenleg mindkettőnknek megfelel, annyi időt töltünk együtt, amennyit lehet, néha belefér egy hétvége, külső program is. Én nem követelőzöm, nem kérdezem a jövőről sosem, de ő egyre többször hozza fel a témát, és egyre többet van velem, így még bármi lehet, én nyitottan állok hozzá.

És persze jöhetnek a lepontozások.

2019. szept. 20. 11:23
 9/26 anonim ***** válasza:
69%
"Mert X év után mindenki unalmas lesz az ágyban." Mindenki unalmas, csak te nem. ;)
2019. szept. 20. 12:09
 10/26 anonim ***** válasza:
40%
9, dehogynem, nem is várom el a férjemtől se a hűséget
2019. szept. 20. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!