Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért tartasz szeretőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartasz szeretőt?

Figyelt kérdés
Ki miért tart szeretőt és mit érez iránta? Miért nem léptek és próbáljátok meg együtt?

2019. szept. 20. 03:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
38%

# 9/10

Mennyi időnek kell eltelni, hogy unalmas legyen?????

Valószínű, addigra meg is halok. Nekem 36 év után sem unalmas a párom. Jó, megcsaltam nem egyszer, de egyik nő sem tudta megközelítőleg sem nyújtani azt amit ő a mai napig tud.

2019. szept. 20. 15:08
 12/26 A kérdező kommentje:
De ha semmiben nem jobb egy szerető akkor miért van? Értem én hogy más de akkor ezek szerint ennyi ami mellette szól? Akkor nagyjából a válaszolók többsége csak a megszokott unalmassá vált szexuális élete miatt csinálja? Sőt van aki nem is unja a párját mégis, na azt én sem értem.
2019. szept. 20. 15:37
 13/26 anonim ***** válasza:
82%
Mit nem értesz? Egyszerűen, ha egy nő jelzi, lehet szex, akkor nem mondok nemet. Érezni meg egyetlen szeretőm iránt sem éreztem semmit. Pusztán egy számomra formás női test és kész. A párommal valószínű azért sokkal jobb, mert őiránta a mai napig vannak érzéseim, mondhatni szeretem.
2019. szept. 20. 15:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Az újdonság varázsa, a lehetőség, szexuális vonzalom, bármi fellángolhat két ember közt, erre sosem lesz jó válasz, hogy miért alakulnak ki az ilyen viszonyok. Lehet mondani, hogy vannak olyan pasik akik a legyet is röptében, és olyan nők akik ribizli módra teszik szét a lábukat mindenkinek, de nem csak belőlük lesznek szeretők.
2019. szept. 20. 15:48
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#10 A férjed tud róla, hogy ilyen engedékeny vagy?

#13 Magyarán a semmiért csalod meg, vagyis a semmi IS többet ér a párodnál.

2019. szept. 20. 15:48
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

Van mikor a párod hoz olyan döntést, hogy belekerget,hogy szeretőt keress.

Pl: nem akar szexelni.

2019. szept. 20. 15:56
 17/26 A kérdező kommentje:

#13 Mi az hogy mit nem értek? Nem értem ha minden tökéletes és szuper a szex, nincs jobb nála plusz szereted is akkor miért??? Mert egy formás női test ? Ennyi lenne az indok? Az sem jó ha túl jó minden?

#14 Teljesen egyetértek. Azt hiszik az emberek csupán a r*bnc nők és örök hűtlen férfiak teszik meg, pedig ez egyáltalán nem helytálló. Sokan meglepődnének ha tudtukra jutna hogy esetleg a háttérbe mi folyik családtagjaik, barátaik, szomszedjaik kapcsolataiban.

#16 Igen sajnos ez is megtörténik elég gyakran szerintem ez a helyzet is. Fura hogy ilyenkor csak a félrelépő félt okolják általában. Ugye könnyű maga a megcsalás mögé bújni hogy “de akkor is megtette amikor én nem”. Véletlenül sem nézne magába senki hogy vajon én megtettem e mindent ezért a kapcsolatért esetleg kettőnkért hogy ez ne így alakuljon?

2019. szept. 20. 16:21
 18/26 anonim ***** válasza:
91%

#16 vagyok.

Egyet értek a válaszoddal. Igen, mindenhez két ember kell.

Szó szerint bele lehet kergetni a másikat a megcsalásba.

Mindenhez két ember kell.

2019. szept. 20. 17:28
 19/26 A kérdező kommentje:
Sajnos erről a témáról sokan nem tudnak reálisan vélekedni de lehalabb higgadtan és tisztelettel. Nagyon hamar ítélkeznek az emberek körülményeket figyelmen kívül hagyva.. Szomorú
2019. szept. 20. 17:34
 20/26 A kérdező kommentje:
*legalább
2019. szept. 20. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!