Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartasz szeretőt?
# 9/10
Mennyi időnek kell eltelni, hogy unalmas legyen?????
Valószínű, addigra meg is halok. Nekem 36 év után sem unalmas a párom. Jó, megcsaltam nem egyszer, de egyik nő sem tudta megközelítőleg sem nyújtani azt amit ő a mai napig tud.
#10 A férjed tud róla, hogy ilyen engedékeny vagy?
#13 Magyarán a semmiért csalod meg, vagyis a semmi IS többet ér a párodnál.
Van mikor a párod hoz olyan döntést, hogy belekerget,hogy szeretőt keress.
Pl: nem akar szexelni.
#13 Mi az hogy mit nem értek? Nem értem ha minden tökéletes és szuper a szex, nincs jobb nála plusz szereted is akkor miért??? Mert egy formás női test ? Ennyi lenne az indok? Az sem jó ha túl jó minden?
#14 Teljesen egyetértek. Azt hiszik az emberek csupán a r*bnc nők és örök hűtlen férfiak teszik meg, pedig ez egyáltalán nem helytálló. Sokan meglepődnének ha tudtukra jutna hogy esetleg a háttérbe mi folyik családtagjaik, barátaik, szomszedjaik kapcsolataiban.
#16 Igen sajnos ez is megtörténik elég gyakran szerintem ez a helyzet is. Fura hogy ilyenkor csak a félrelépő félt okolják általában. Ugye könnyű maga a megcsalás mögé bújni hogy “de akkor is megtette amikor én nem”. Véletlenül sem nézne magába senki hogy vajon én megtettem e mindent ezért a kapcsolatért esetleg kettőnkért hogy ez ne így alakuljon?
#16 vagyok.
Egyet értek a válaszoddal. Igen, mindenhez két ember kell.
Szó szerint bele lehet kergetni a másikat a megcsalásba.
Mindenhez két ember kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!