Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam a szerető státuszt?
Erkölcsileg persze nem szívesen de az örökös magány sem jó. Ő azzal védekezik hogy legalább elmondta ha titkolta volna már rég vele lennék...ami igaz.
Mert csak ez tart vissza az erkölcsi oldal.
Én szingli vagyok.
Egyre jobban felemészt ez mindenképp roszs ha nemet mondok bánom majd de ha igent akkor azt is megbánom,hogy ilyenbe belementem.
Jobban fogod bánni ha belemész és el fogod átkozni a napot, amikor igent mondtál erre.
Komolyan ennyi tartásod nincs, hogy ürítőlyuknak mész? Annyi szingli ember van, keress velúk szexkapcsolatot, vagy tinderezz, de ne foglalt emberrel kezdj már! Hihetetlen...
Nem a sex miatt keresek,arra simán találnék bármikor.
A magányt nem bírom már.
Nem vagyok féreg,csak mert megszerettem valakit aki épp foglalt
Nem tettem semmit de bárhogy is lesz gyotorni fog.
Épp ez a rossz benne .
Ha elszalasztom azt bánnám ha megteszem akkor meg azt higy inkább ne keveredtem volna bele.
Az életem ezen része üres csak ,munka és más terén oké.
Meg a tipikus dolog,hiába van másik 4 jelentkező ha azokhoz egyáltalán nem vonzódok mint férfiakhoz.
Annyira patthelyzetben érzem magam.
Fordítva történt :) én tetszettem meg neki és ismerkedtunk is egy jó ideje mire most elárulta hogy foglalt ....
Erre mondja hogy ha nem vallja be már vele lennék ...és ez igaz de akkor nemtudtam az más !! Mint így hogy tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!