Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bevállaljam a szerető státuszt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevállaljam a szerető státuszt?

Figyelt kérdés

Erkölcsileg persze nem szívesen de az örökös magány sem jó. Ő azzal védekezik hogy legalább elmondta ha titkolta volna már rég vele lennék...ami igaz.

Mert csak ez tart vissza az erkölcsi oldal.

Én szingli vagyok.

Egyre jobban felemészt ez mindenképp roszs ha nemet mondok bánom majd de ha igent akkor azt is megbánom,hogy ilyenbe belementem.

2019. okt. 1. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
64%
Undorító embernek se nevezhető véglény vagy kérdező már csak azért is mert egyáltalán megfordult a fejedben szeretőnek menni. De feküdj csak alá, amekkora egy kapcarongy vagy, remélem kapsz tőle valami jó kis nemi betegséget, mert hogy megoldást a magányodra tuti nem kapsz tőle, az fix.
2019. okt. 1. 16:49
 32/74 A kérdező kommentje:

A 30as válasz nagyon rosszindulatú.

A kapcsolatot tényleg később mondta el, a pénzről nem hazudott és azt sem tudja nekem mennyi tartalékom van konkrétan.

Nem vagyok egy milliomos nő hogy ebben reménykedne,ha az lennék nem egy panel garzonban élnék.

31es választ jelentettem,sok az álszent

2019. okt. 1. 16:54
 33/74 anonim ***** válasza:
100%

Rosszindulatú lennék, mert le merem írni az igazat? Vagy inkább írjam azt, hogy hajrá, legyél csak szerető!

Ok, ha ezt akarod hallani, legyél csak szerető, de olvashattad egy-két szerető válaszát itt, ha nem is vállalják nyíltan, hogy szeretők voltak. Leírták, hogy a magány is jobb a szeretősdinél, de te már döntöttél. Azt, hogy mit gondolok rólad, nem írtam le, leírták mások helyettem.

Legyél csak szeretője egy hazug féregnek, megérdemlitek egymást!

2019. okt. 1. 17:05
 34/74 A kérdező kommentje:

Miért lenne hazug? Bevallotta a dolgot és innentől rajtam múlik

Ha nem érdekelne nem gyotrodnek miatta.

Meg sok ember vagy milliomos vagy nem gondolkodik!!

Ha nekem lenne ekkora tartozásom Enis patt helyzetben lennék,mert Nemtudok egy hónap vagy egy hét alatt elővenni ennyi pénzt.

Márpedig ha szakitanának valami miatt az após jelölt biztosan kérné ami jogos is mert ő adta kölcsön.

2019. okt. 1. 17:07
 35/74 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egy kifogás, mert nem tud mást kitalálni. Ha házas lenne, akkor a "válófélben vagyok/megromlitt a házasságunk/nincs szex lenne a szöveg. Aki szerelmes azt semmi sem érdekli, sőt megoldást keres, mert erre is lenne megoldás. Ha tartozik is valakinek, szétmegy a párjával és max együtt megoldanátok. Ezen gondolkozz el, de sajnos neked csak az van amit Ő mond. Nem tudsz másban gondolkodni, Isteníted a pasit, de hidd el, hogy ő csak játszik veled. Legyen bármilyen nemzetiségű egy pasi, ha éppen megcsalni készül a párját, a szöveg ugyanaz lesz. Sajnos ez a tapasztalat.
2019. okt. 1. 17:25
 36/74 A kérdező kommentje:

Azért egy válást vagy egy kisebb összeget megoldani könnyebb dolog lenne.

Ha éppen ő szingli lenne és úgy ismertem volna meg akkoris lehetne tartozása,nem jó dolog de ez van.

2019. okt. 1. 17:32
 37/74 anonim ***** válasza:
100%
Nem èrtem ezt. A tartozást ígyis úgyis ki kell fizetnie. Mièrt ne tudna emiatt szakítani, ha akar. De nyilván nem akar.
2019. okt. 1. 17:45
 38/74 A kérdező kommentje:

Azért mert a nincsből nemtudja kifizetni....!! Most ezen mi ennyire nem érthető?

De mivel a kölcsön adó az após jelölt így a lánya miatt elnézi,hogy nemtudja fizetni....

Ha már nem lesznek együtt biztosan nem lesz ilyen elnéző egy már lejárt tartozással. .

2019. okt. 1. 17:47
 39/74 Zsoltmester ***** válasza:
100%
Nagyon furcsa dolog, hogy van egy férfi aki amúgy foglalt,de csábítgat egy másik lányt,majd amikor már sikerült elcsábítani akkor vallja be, hogy foglalt.Aztán a lány legyen oda érte és örlődjön. Nagyon korrekt emberek mondhatom. Már most játszik az érzéseiddel, pedig még semmi nincs köztetek. Egy utolsó féregről van szó.
2019. okt. 1. 18:01
 40/74 A kérdező kommentje:

Nem játszik elmondta és mostmár rajtam múlik.

De nem történt köztünk semmi !!!

2019. okt. 1. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!