Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállaljam a szerető státuszt?
Erkölcsileg persze nem szívesen de az örökös magány sem jó. Ő azzal védekezik hogy legalább elmondta ha titkolta volna már rég vele lennék...ami igaz.
Mert csak ez tart vissza az erkölcsi oldal.
Én szingli vagyok.
Egyre jobban felemészt ez mindenképp roszs ha nemet mondok bánom majd de ha igent akkor azt is megbánom,hogy ilyenbe belementem.
A 30as válasz nagyon rosszindulatú.
A kapcsolatot tényleg később mondta el, a pénzről nem hazudott és azt sem tudja nekem mennyi tartalékom van konkrétan.
Nem vagyok egy milliomos nő hogy ebben reménykedne,ha az lennék nem egy panel garzonban élnék.
31es választ jelentettem,sok az álszent
Rosszindulatú lennék, mert le merem írni az igazat? Vagy inkább írjam azt, hogy hajrá, legyél csak szerető!
Ok, ha ezt akarod hallani, legyél csak szerető, de olvashattad egy-két szerető válaszát itt, ha nem is vállalják nyíltan, hogy szeretők voltak. Leírták, hogy a magány is jobb a szeretősdinél, de te már döntöttél. Azt, hogy mit gondolok rólad, nem írtam le, leírták mások helyettem.
Legyél csak szeretője egy hazug féregnek, megérdemlitek egymást!
Miért lenne hazug? Bevallotta a dolgot és innentől rajtam múlik
Ha nem érdekelne nem gyotrodnek miatta.
Meg sok ember vagy milliomos vagy nem gondolkodik!!
Ha nekem lenne ekkora tartozásom Enis patt helyzetben lennék,mert Nemtudok egy hónap vagy egy hét alatt elővenni ennyi pénzt.
Márpedig ha szakitanának valami miatt az após jelölt biztosan kérné ami jogos is mert ő adta kölcsön.
Azért egy válást vagy egy kisebb összeget megoldani könnyebb dolog lenne.
Ha éppen ő szingli lenne és úgy ismertem volna meg akkoris lehetne tartozása,nem jó dolog de ez van.
Azért mert a nincsből nemtudja kifizetni....!! Most ezen mi ennyire nem érthető?
De mivel a kölcsön adó az após jelölt így a lánya miatt elnézi,hogy nemtudja fizetni....
Ha már nem lesznek együtt biztosan nem lesz ilyen elnéző egy már lejárt tartozással. .
Nem játszik elmondta és mostmár rajtam múlik.
De nem történt köztünk semmi !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!